Lopputulokset 9 kilpailun jälkeen (1 poisheitto):

8. POR Henrique Brites & Francisco Maia, 98
9. BEL Sam Vandormael ja Daan Vandormael, 105
10 USA Enrique Quintero ja Charlie Bess, 129

GONZALEZ - SANCHEZ VOITTOON SNIPE MM-KISOISSA
47 vuotta kestäneen kuivan kauden jälkeen espanjalainen kaksikko Alfredo Gonzalez ja Cristian Sanchez palautti Snipe World pokaalin Espanjaan. Edellisen kerran Hub Isaacs Snipe -maailmanmestaruus oli Espanjassa (ja Euroopassa) vuonna 1975, kun Felix Gancedo ja Manuel Bernal olivat mestareita. Se oli kauan myöhässä ja espanjalaiset ovat innoissaan.

Lanzarotelta kotoisin oleva Gonzalez/Sanchez ovat hiljaa hakeneet pois. Heidän paras aiempi suorituksensa Snipe Worldsissä oli kokonaiskilpailussa 4. vuonna 2017, ja heidän johtoregattansa oli voitto kesäkuussa Espanjan Cupissa 200 veneellä. Lanzarote oli täydellinen raskas ilmaharjoituskenttä, joka osoittautui heidän edukseen Cascaisissa. 4 (9)-3-8-2-7-4-3-3, heidän kykynsä sijoittua 10 parhaan joukkoon jokaisessa kilpailussa osoittautui heidän voittokaavakseen.

Regatan viimeinen osakilpailu ajettiin suhteellisen kevyemmässä tuulessa kuin muut 8 osakilpailua, 8-12 solmua ilman turvotusta. Melkoinen muutos viikon aikana ja pieni yllätys, kun kilpailijat lähtivät seurasta raskaassa ilmassa. Selkeä aloitus ensimmäisellä kierroksella tapilla ja vasen puoli suosi. Yleistilanteen toisella sijalla Alexandre Paradeda/Gabriel Kieling (BRA) olivat suosiossa, kun taas Gonzalez/Sanchez & regatan johtajat Ernesto Rodriguez/Kathleen Tocke (USA) aloitti. veneessä. Rodriguez/Tocke pysyi oikealla kevyemmässä tuulessa, kun Gonzalez/Sánchez valitsivat vasemman ½ matkan ylöspäin. Säämerkin kohdalla vuoden 1999 nuija-maailmanmestari Nelido Manso/Sanlay Castro de la Cruz, jota seurasivat belgialainen Sam & Daan Vandormael. Gonzalez/Sanchez pyöristyi juuri ennen Paradedaa/Kielingiä, joka oli 10. Rodriguezin/Tocken kanssa 40-luvulla. Toisen ylämerkin kohdalla Gonzalez/Sanchez oli siirtynyt 3. sijalle, Paradeda/Kieling piti paikkansa ja Rodriguez/Tocke hidasti hiontaa laivaston läpi.

Viimeisen kilpailun voittajan Earl Elms Trophyn maali oli erittäin lähellä, kun belgialainen Sam ja Daan Vandormael otti juuri aseen. Nelido Manso/Sanlay Castro de la Cruz (CUB) sijoittuivat toiseksi ja Gonzalez/Sanchez sijoittuivat kolmanneksi varmistaen tittelinsä. Toinen kokonaiskilpailu oli vielä selvittämättä, ja Paradeda/Kieling ylitti 7. sijan Rodriguez/Tocken kanssa 14., mikä loi tasapelin kokonaistilanteelle 2. Paradeda/Kieling voitti tasapelin.

Kun 17 maata oli edustettuna, 87 joukkuetta oli suurin järjestetty Snipe Worlds ja kilpailu oli kovaa, kun paras joukkue voitti. Onnittelut kaikille kilpailijoille kovasta viikosta.

Snipe-maailmanmestaruuskilpailut, jotka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1934 ja järjestettiin kahdesti vuodessa, päättyivät upeaan päätösseremoniaan, jonka järjesti Club Nautico Cascais. Kilpailun johtoa ja järjestelytiimiä tulee onnitella upeasta tapahtumasta sekä Portugalin Snipe-luokasta.