Kisapurjehtijan polku

Kiinnostaako kilpapurjehdus Viklalla

Tämä viesti on tarkoitettu Sinulle, joka olet hiljattain hankkinut tai juuri hankkimassa Viklan, ja pohdit vakavasti kisatoimintaan osallistumista - sekä myös sinulle, jolla vikla on ollut jo vähän pidempään, mutta osaamisessa on vielä kehitettävää. Taitaa siis koskea meitä kaikkia.

"Kisapurjehtijan polku" ja "ViklaKlinikka" ovat Viklaliiton tarjous sinulle, jotka tosissasi haluat ottaa homman haltuun ja osallistua jo tänä kesänä seurasi iltakisoihin, ranking-sarjaan, SM-kisoihn tai jopa arvokisoihin. Parhaat mahdollisuudet joukkueessa harjoitteluun on Helsingissä noin 20 veneen laivueessa, mutta löytyy veneitä muualtakin mm. Lappeenrannasta, Kotkasta, Turusta, Porista, Uusikaarlepyystä, Oulusta ja Tampereelta.

Venehankinnat
Ja jos kaipaat vielä vahvistusta uskollesi ja täsmävinkkejä kisaveneen hankintaan, ota heti yhteyttä juha.lehtinenatsnipeimport.fi ja kai.saarheloatgmail.com. Kisaveneet ovat katoava luonnonvara ainakin keväisin.

Ilmoittautuminen ja kontaktit
Mikäli Kisapurjehtijan Polku kiinnostaa, ole itsekin aktiivinen ja ota yhteyttä Viklaluokan hallitukseen (hallitusatsnipe.fi), niin kerätään porukka kasaan. Koulutus ei maksa mitään. Osallistumisen ehtona on, että tiimilläsi on vene käytössä ja reipas mieli! Myös gasteja löytyy.

Ota yhteyttä siis heti, kerro samalla kiinnostuksesi luonne ja parilla sanalla lähtötasostasi tyyliin; "ei ikinä kisaveneessä, purjehtinut köliveneellä, vähän kokemusta jollista, tähtään kympin joukkooon SM:issä".

Tartu tilaisuuteen.

Terveisin
Viklaliitto

  • Viklaklinikan rehtori | reino.suonsiltaatgmail.com | 0400 451839
  • Hesan laivuekapteeni | Mikko Valjus mikko.valjus1atgmail.com
  • Opastusta vene- ja varustehankinnoissa juha.lehtinenatsnipeimport.fi
    kai.saarheloatgmail.com

    päivitetty: kaisaarhelo | 20190910
    kuva: Allenin taktiikka ja sääntötaulu