Purjehtijan polku

KIINNOSTAAKO KILPAPURJEHDUS VIKLALLA

Tämä viesti on tarkoitettu Sinulle, joka olet juuri hankkinut, hankkimassa, vielä harkitsemassa Viklan hankintaa tai gastiksi ryhtymistä. Pohdit myös kisatoimintaan osallistumista, aiot sitten osallistua gastina tai kipparina - sekä myös sinulle, joka olet ollut jo vähän pidempään mukana, mutta osaamisessa on vielä kehitettävää. Purjehtijahan ei ole koskaan valmis, joten taitaa siis koskea meitä kaikkia.

"Kilpapurjehtijan polku" ja "ViklaKlinikka" ovat Viklaliiton tarjous sinulle, jotka tosissasi haluat ottaa homman haltuun ja osallistua jo tänä kesänä seurasi iltakisoihin, ranking-sarjaan, SM-kisoihin tai jopa arvokisoihin ulkomaille. Parhaat mahdollisuudet joukkueessa harjoitteluun on Helsingissä noin 20 veneen laivueessa. Laivueita ja veneitä löytyy mm. Lappeenrannasta, Kotkasta, Porvoosta, Helsingistä, Lohjalta, Tampereelta, Turusta, Raumalta, Porista, Uusikaarlepyystä, Oulusta ja Tampereelta. Suomessa on toiminut aikanaan yli 20 Viklalaivuetta mm. Kemissä, Kokkolassa, Vaasassa, Mäntässä, Savonlinnassa, Hämeenlinannassa, Loviisassa... Haluatko perustaa uuden laivueen tai aktivoida vanhan?

HANKKIMASSA VENETTÄ?
Ja jos kaipaat vielä vahvistusta uskollesi ja täsmävinkkejä kisaveneen hankintaan, ota heti yhteyttä kai.saarheloatgmail.com / 0400 748750 ja juha.lehtinenatsnipeimport.fi 0500 777299. Kisaveneet ovat katoava luonnonvara ainakin keväisin.

TOIMINTAA LÄPI VUODEN
Kisapurjehtijan polussa on useita eri tasoja. Talvella järjestämme koulutusta ja kesäkaudella toiminta kohdistuu etupäässä vesiharjoituksiin ja kisatoimintaan.

ILMOITTAUTUMINEN JA KONTAKTIT
Mikäli Kisapurjehtijan Polku kiinnostaa, ole aktiivinen ja ota yhteyttä Viklaluokan hallitukseen

Kerro samalla kiinnostuksesi luonne, pari sanaa tavoitteista ja lähtötasostasi tyyliin; "ei ikinä kevytveneessä / purjehtinut köliveneellä / vähän kokemusta jollista / laivueharjoittelu kiinnostaa / haluan päästä ranking-kisoihin / tähtään kympin joukkooon".

***************************
hallitus (at) snipe.fi.
***************************

Snipe sailing - Serious Sailing, Serious Fun®

Tartu tilaisuuteen

Terveisin
Viklaliitto

kuva: Ranskan EM2014 kisat Biskajan lahdella
päivitetty: kaisaarhelo | 20210123