Kisapurjehtijan polku

Kiinnostaako Viklaluokan kisatoiminta

Tämä viesti on tarkoitettu Sinulle, joka olet hiljattain hankkinut/vuokrannut tai juuri hankkimassa/vuokraamassa Viklan, kisatoiminta mielessä - sekä myös sinulle, jolla vikla on ollut jo vähän pidempään, mutta kisaosaamisessa on vielä kehitettävää. Eli taitaa koskea siis meitä kaikkia.

"Kisapurjehtijan polku" ja "ViklaKlinikka" on Viklaliiton ainutlaatuinen panostus ja erikoistarjous sinulle, jotka tosissasi haluat ottaa homman haltuun ja osallistua jo tänä kesänä seurasi iltakisoihin, ranking-sarjaan, SM-kisoihn tai jopa EM:iin. Parhaat mahdollisuudet joukkueessa harjoitteluun on Helsingissä noin 20 veneen laivueessa, mutta Vikloja löytyy muualtakin mm. Lappeenrannassa, Kotkassa, Turussa, Porissa, Uusikaarlepyyssä, Oulussa ja Tampereella.

Venehankinnat
Ja jos kaipaat vielä vahvistusta uskollesi ja täsmävinkkejä kisaveneen hankintaan, ota heti yhteyttä Juhaan tai Kaitsuun. Kisaveneet ovat katoava luonnonvara ainakin keväisin.

Ilmoittautuminen ja kontaktit
Mikäli asia kiinnostaa, ota yhteyttä Viklaluokan hallitukseen (hallitusatsnipe.fi) ja seuraa ilmoittelua Viklaliiton kalenterissa. Koulutus ei maksa mitään. Osallistumisen ehtona on, että tiimilläsi on vene käytössä ja reipas mieli!

Ilmoittaudu siis heti, kerro samalla kiinnostuksesi luonne ja parilla sanalla lähtötasostasi tyyliin; "ei ikinä kisaveneessä, purjehtinut köliveneellä, vähän kokemusta jollista, tähtään kympin joukkooon SM:issä".

Tartu tilaisuuteen.

Terveisin
Viklaliitto

  • Viklaklinikan rehtori | reino.suonsiltaatgmail.com | 0400 451839
  • Hesan laivuekapteeni | Mikko Valjus mikko.valjus1atgmail.com
  • Opastusta vene- ja varustehankinnoissa juha.lehtinenatsnipeimport.fi
    kai.saarheloatgmail.com

    päivitetty: kaisaarhelo | 20180424
    kuva: Allenin taktiikka ja sääntötaulu