Viklapörssi | For Sale

Viklaliitto ylläpitää seuraavia "pörssejä" ja edistää muutenkin Vikla(kilpa)purjehduksen elinvoimaisuutta tarjoamalla erinäisiä palveluita kiinnostuneille.

Viklapörssi

Ilmainen markkinapaikka, johon voi jättää "Ostetaan ja Myydään" vene- ja tarvikeilmoituksia. Palvelu tarjolla myös ei-jäsenille. Lähetä myydään- tai ostetaan-ilmoitetuksesi Kaille (kai. Saarhelo @ snipe.fi)

Gastipörssi

Voit ilmoittaa halukkuutesi gastin hommiin ja saatat päästä vesille. Kerro myös kiinnostaako kisat, treenipurjehdukset sekä myös paikkakunta.

Viklaliiton traileri

Jäsenten vuokrattavissa oleva kolmen veneen traileri, 30 €/vuokrauskerta.

* * *

Viklatuotteet

Viklaliitto hankkii silloin tällöin Vikla-aiheisia tuotteita myyntiin. Listalla on mm. ollut, pikee-paitoja, rugbypaitoja, fleecejä, kaulapuffeja ja pyyhkeitä. Ehdotuksia ottaa vastaan kai.saarheloatsnipe.fi.

Viklakauppa Snipe Import Finland

Juha Lehtisen ja allekirjoittaneen "Viklakauppa", joka myy ja välittää veneitä, mastoja, peräsimiä, Velas purjeita, venepressuja yms. viklakamaa, mikäli tarvitset apua hankinnassa. Voit myös kysyä ihan vaan neuvoja näissä asioissa, mikäli haluat itse olla aktiivinen myymisessä tai ostamisessa.

Kaikista näistä voit kysellä: kai.saarheloatsnipe.fi