Classic Snipe toiminta

Haaste puuvenerakentajille

Kiinnostaako uuden puuviklan rakentaminen tai vanhan modernisointi? Entä kilpaileminen sillä?

Vikla soveltuu mainiosti puuvenerakentamiseen. Itse asiassa se suunniteltiin alunperin 1930-luvulla puuveneeksi, jonka jopa koulupoika pystyy piirustuksista rakentamaan. Viklaluokka tarjoaa merkittävän lisäedun: puuviklalla voit myös osallistua kilpailuihin aina SM-tasoa myöden Classic-sarjassa.
Mikä olisikaan komeampaa kuin kevytveneregatta, jossa purjehtii useita puukaunottaria samalla radalla. Tämä toteutui mm. vuonna 2013 Vanajavedellä, jossa SM:ssä purjehti Classic vikloja myös 1950- ja 1960-luvuilta. Viklaliitto pyrkiikin edistämään puuviklojen rakentamista saattamalla rakentajat yhteen vaihtamaan kokemuksia puuvenerakentamisesta ja viemään asiaa eteenpäin.

Haaste uusille ja vanhoille Viklapurjehtijoille

Lähde mukaan Classic Snipe SM-kisoihin pitämään hauskaa ja tapaamaan vanhoja kavereita. Viklaliitto järjestää vuosittain yhteistyössä suomalaisen purjehdusseuran kanssa SM-kilpailut. Mikä loistava tilaisuus tavata vanhoja Viklakavereita oikeassa serious sailing - serious fun Vikla hengessä ja purjehtia samalla vaimon tai tyttöystävän, pojan tai tyttären tai vaikkapa parhaan kaverin kanssa. Kolme kilpasarjaa tarjoavat kaikille sopivan viiteryhmän: Avoin luokka, johon kaikki osallistuvat, sen lisäksi Classic I puuveneille, Classic II yli 15 vanhoille lujitemuovivikloille.
Tehdään yhdessä Classic Snipe SM:stä kesän paras purjehdusjuhla!

Haaste käyttämättömän veneen omistajille

Myy veneesi, jos et käytä sitä. Miksi et myisi venettäsi hyvään kotiin - Vikloista on pulaa. Käytetyistä Vikloista on kova kysyntä ja samanaikaisesti liian monta venettä makaa käyttämättömänä varastoissa ja rannoilla. Miksi et myisi omaasi aktiivikäyttäjälle. Näiltä sivuilta löytyvä Viklapörssi tarjoaa ilmaisen paikan ilmoittaa osto- tai myyntihaluista, onpa sitten kyseessä vene, masto, purjeet tai jotain muuta Vikloihin liittyvää.

Piirustukset
Viklaliitosta saa piirustuksia kohtuuhintaan (30 e/piirustussarja).

* puuvenepiirustukset, kontaktihlö, : reino.suonsiltaatkolumbus.fi, 0400451839
* puuvenerakentaminen, kontaktihlö: sten.soderblomatwelho.com, 0400 214423

Artikkeleja

tekstiä päivitetty 20200804 | kaisaarhelo