Vuokraa Vikla

Kiinnostaako veneen vuokraus

Viklaliitto on saanut omistukseensa pääisiäisenä 2020 uuden viklan eli Persson Marinen Tanskassa 1999 valmistaman FIN29629 täysiverisen kisaveneen nimeltään Mojo. Venettä pidetään toistaiseksi Lauttasaaressa HSK:lla.

Kotkan laivueen hallussa on SvanteBoats FIN24238.

Mojoa säilytetään lahjakirjan mukaisesti HSK:lla ja sitä vuokrataan kiinnostuneille pientä korvausta vastaan (15 e/kerta). Ensimmäinen kerta on ilmainen. Mojolla on aikoinaan purjehdittu rapakon toisella puolella mm. juniori MM-kisoissa. Helsingin Viklalaivue hallinnoi ja vastaa veneen huolenpidosta.

Käyttöajatus

Lahjoittajan ajatuksena on tukea Viklaliiton toimintaa ja tarjota TrySnipe-kokeilutilaisuuksissa kävijöille ja purjehduskipinän saaneille mahdollisuus päästä vesille vakuuttumaan Viklapurjehduksen hienouksista ennen mahdollisen oman veneen hankintaa. Ajatuksena on myös vuokrata ko. veneitä harjoitus- ja kisakäyttöön.

Varausohje löytyy tästä http://snipe.fi/fi/node/2381.

Viklaliitto haluaa kiittää Timo Nurmilaukasta, jonka apu lahjoituksen ohjautumisessa Viklaliiton suuntaan oli olennaisen tärkeä. Kunnioitamme lahjoittajan toivetta, emmekä julkaise hänen nimeään.

päivitetty: 20200912 | kaisaarhelo
kuvat: "ensimmäinen huolto ennen rantaan menoa" ®Viklaliitto

Luokittelu: