Viklaliiton vuokraveneet

Viklaliitolla kaksi vuokravenettä

Kotkan laivueen hallussa oleva SvanteBoats #24238 on saanut sisaren. Viklaliitto on nimittäin saanut omistukseensa pääisiäistorstaina uuden viklan! Kyseessä on Persson Marinen Tanskassa v. 1999 valmistama #29629 täysiverinen kisavene.

Venettä säilytetään lahjakirjan mukaisesti HSK:lla Helsingin laivueen hallinnassa ja huolenpidossa. Sillä on aikanaan purjehdittu rapakon toisella puolella mm. juniori MM-kisoissa.

Alustavan tarkastelun perusteella purjeet pitää uusia ja hankkia veneen suojaksi yläpressu sekä uusia joitain yksittäisiä köysiä. Pienen vaahtokylvyttelyn jälkeen vene ja varusteet näyttäisivät muuten olevan varsin timmissä kunnossa. Purje- ja pressulahjoituksia otetaan vastaan.

Käyttöajatus

Lahjoittajan ajatuksena on tukea Viklaliiton toimintaa ja tarjota TrySnipe-kokeilutilaisuuksissa kävijöille ja purjehduskipinän saaneille mahdollisuus päästä vesille vakuuttumaan Viklapurjehduksen hienouksista ennen mahdollisen oman veneen hankintaa. Toki ajatuksena on myös vuokrata ko. veneitä harjoitus- ja kisakäyttöön.

Hallitus valmistelee lainaus- ja vakuutussäännöt sekä vuokrahinnaston. Kiinnostuneet voivat lähettää hakemuksia jo nyt osoitteella: hallitus (at) snipe . fi.

Viklaliitto haluaa kiittää Timo Nurmilaukasta, jonka apu lahjoituksen ohjautumisessa Viklaliiton suuntaan oli olennaisen tärkeä.

Kunnioitamme lahjoittajan toivetta, emmekä julkaise hänen nimeään.

uutinen: kaisaarhelo | 20200412
kuvat: "ensimmäinen huolto ennen rantaan menoa" ®Viklaliitto

Luokittelu: