Kiinnostaako päästä purjehtimaan Mojo viklalla

KIINNOSTAAKO VIKLAN KÄYTTÖ LÄHES ILMAISEKSI

MOJO
Viklaliitto on saanut omistukseensa pääisiäisenä 2020 uuden viklan eli Persson Marinen Tanskassa 1999 valmistaman FIN29629 täysiverisen kisaveneen nimeltään Mojo. Vene löytyy Lauttasaaresta HSK:lta.

Mojoa säilytetään lahjakirjan mukaisesti HSK:lla ja sitä saa käyttää maksamalla "Mojo-kipparin jäsenmaksun", joka on vain 80 euroa vuonna 2023 (http://snipe.fi/fi/node/23). Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen. Mojolla on aikoinaan purjehdittu rapakon toisella puolella mm. juniori MM-kisoissa, ja sitä on kunnostettu vastaamaan kisatarpeita., joten se soveltuu hyvin harjoitus- ja kisakäyttöön. Helsingin Viklalaivue hallinnoi venettä ja vastaa sen huolenpidosta yhdessä käyttäjien kanssa.

Käyttöajatus
Lahjoittajan ajatuksena on tukea Viklaliiton toimintaa ja tarjota TrySnipe-kokeilutilaisuuksissa kävijöille ja purjehduskipinän saaneille mahdollisuus päästä vesille vakuuttumaan Viklapurjehduksen hienouksista ennen mahdollisen oman veneen hankintaa. Ajatuksena on myös vuokrata ko. veneitä harjoitus- ja kisakäyttöön.

Varausohje löytyy tästä http://snipe.fi/fi/node/2381 (päivitettävänä).

MYÖS KOTKASSA JA PORISSA LAINAVIKLA
Kotkan laivueen hallussa on SvanteBoats FIN24238. Yhteys Kotkan laivuekapteeniin.
Porin kevytvenelaivueella on Liguana Vikla. Yhteys Porin laivuekapteeniin

päivitetty: 20230528 | kaisaarhelo
kuvat: "ensimmäinen huolto ennen rantaan menoa" ®Viklaliitto

Luokittelu: