2017 MM-karsintaohje

Hei viklakisaajat,

Viklaluokan senioreiden (aikuisten) MM-kilpailut pidetään 5-11.8.2017 Espanjan La Corunassa. Tarjolla on jälleen mahtava kansainvälinen tapahtuma hyvässä seurassa.

Oletko sinä yksi neljästä Suomen edustajasta?

Junnukisat pidetään samassa paikassa viikkoa aiemmin, 1-6.8.2017.

Suomen edustajien valinta Senioreiden kisaan tapahtuu perinteiseen tapaan karsintojen perusteella. Junnukisaan hallitus valitsee edustajan hakemusten perusteella. Tässä tietoja karsinnoista.

KARSINTAKILPAILUT

Tämän vuoden arvokisakarsinta koostuu poikkeuksellisesti kahdesta osakilpailusta. Muuten noudatetaan arvokisakarsintasääntöjä siltä osin, kun ne eivät poikkea tässä 2017 MM-karsintaohjeessa kirjoitetuista. Ohje löytyy pdf-liitteestä.

* Ranking 1, Kotka (27-28.5)
* Ranking 2, Tampere (10-11.6)

ILMOITTAUTUMINEN

* Karsintasarjaan tulee ilmoittautua mukaan ennen ensimmäistä karsintaa, viimeistään 26.5. sähköpostilla kansallissihteerille. Samalla tulee sitoutua maksamaan osallistumismaksu, 500 €, jos tulee valituksi joukkueeseen.

* Tarjolla on myös mahdollisesti lisäpaikkoja, jos joku maa ei käytä kiintiötään. Jos meidän MM-karsintaamme tulee 10.4 (huhtikuun 10.) mennessä enemmän kuin neljä ilmoittautumista, niin varaamme vastaavasti paikkoja lisäpaikkojen jonosta. Kannattaa siis ilmoittautua pian. SCIRAn vaatimuksesta jonotuspaikan edellytys on sijoittuminen viime SM-kisoissa puolivälin paremmalle puolelle.

* Karsintasarjaan osallistuvilla on oltava viklaliiton kippari-, gasti- ja venemaksut maksettuna ennen ensimmäistä karsintakilpailua, ks. http://snipe.fi/fi/node/23.

VALINNAT

* Suomen kiintiö tämän vuoden MM-kisoihin 4 paikkaa.
* Edustuspaikat jaetaan karsintakilpailujen tulosten perusteella.
* Hallitsevalla Suomen Mestarilla (2016) on automaattisesti yksi paikka. Näillä näkymin Ville Aalto-Setälä ei tule paikkaansa käyttämään.
* Osallistumisoikeuden vahvistaa kansallissihteeri Viklaliiton ja SCIRAn sääntöjen mukaisesti.
* Jos karsintakilpailuista ei löydy lähtijää, niin hallitus voi nimetä edustajan harkintansa mukaan.

HUOM

* Edustuspaikan saaneen tulee vahvistaa lopullinen osallistumisensa kansallissihteerille 12.6.2017 mennessä. Osallistumismaksu pitää maksaa 19.6.2017 mennessä.
* Viklaliitto tukee osallistujia maksamalla osallistumismaksusta enintään 250 €/tiimi, ja enintään 1 000 €/koko joukkue.

JUNIORI MM
* Juniorien MM-kisat pidetään samassa paikassa 1-6.8.2017. Junnukisaan kiintiö on 10 tiimiä / maa. Junnukisaan edustajat valitsee hallitus harkintansa mukaan. Jos Junior MM kiinnostaa, niin ota pikaisesti yhteyttä kansallissihteeriin, kuitenkin viimeistään 30.4.

Lisätietoja kansallissihteeriltä (reino.suonsilta at kolumbus.fi) ja www.snipe.fi.