Viklaliiton traileri

Viklaliitto on tehnyt suursatsauksen hankkimalla uuden oman jarrullisen trailerin, jolla saa kulkemaan kertaheitolla 1-3 venettä!

Kärry on hankittu lähinnä Historiikin myynnistä saaduilla tuloilla edistämään aktiivista kisamatkailua ja myös auttamaan niitä, joilla ei ole omaa kärryä tai vetokoukku puuttuu omasta kulkupelistä. Viklaliitto goes green: "on myös iso merkitys päästöihin ja polttoaineen kulutukseen, porhaltaako tiellä jokainen vene ja miehistö omalla kärryllään ja autollaan tai saadaanko useampi kulkija samaan kyytiin. Merkittävää säästöä syntyy myös ulkomaanreissujen lauttamaksuissa ja mahdollisissa tietulleissa."

Päätimme myös tehdä sisäänajon heti kunnolla ja laittaa joukkueen nuorimmat ajokortilliset 7000 km retkelle Espanjan luoteiskolkkaan kolmen veneen kera.

Vuokrattavana

Kärry on Viklaliiton jäsenten lainattavissa pientä vuokraa vastaan lyhyemmille ja pidemmille kotimaan ja ulkomaan kisareissuille. Siinä taas yksi hyvä syy maksaa liiton jäsenmaksut (http://snipe.fi/fi/node/23). Lainaussäännöt ja nimelliset vuokraushinnat ovat työn alla.

Pakkausvinkki

Ylimmän veneen yläreuna heiluu 2.95 cm korkeudessa, joten on parempi aloittaa pakkaaminen ylimmästä veneestä, jolloin nostajat pääsevät seisomaan takalavan päälle. Muuten tarvitaan nosturi, kuten HSK:n kuvassa näkyy.

Kysy lisää hallitusatsnipe.fi.

Huom! Kärryn sivuihin myydään myös sponsorimainoksia.

tekti: kaisaarhelo | 20170725
kuva: Riku Vääriskoski ja Kai Saarhelo pakkauspuuhissa MM-reissun aattoiltana