Viklaliiton trailerin varausohje

Viklaliitto teki suursatsauksen hankkimalla vuonna 2017 oman tukevan jarrullisen triplatrailerin Viklaliiton jäsenten vuokrauskäyttöön. Vene sopii 1-3 veneen kuljetukseen. Hankinta on rahoitettu Historiikkikirjan myynnistä saaduilla tuloilla. Tavoitteena on edistää kisaosallistumisia kotimaassa ja ulkomailla ja saada ulkopaikkakuntien kisoihin mukaan myös niitä, joilla ei ole omaa peräkärryä tai vetokoukkua.

Vuokrausehdot ja hinnat

Viklaliiton jäsenet voivat lainata traileria hintaan 30 EUR/kerta kotimaan ja ulkomaan kisareissuille, veneen kuljetukseen talvisäilykseen jne. Vuokratuloilla katetaan kärryn ylläpitokustannuksia. Päällekkäisvaraustilanteissa ulkomaiset ja kotimaiset arvokisat - MM, EM, PM ja SM - ajavat muiden varausten edelle. Traileria säilytetään HSK:lla, kunnes sille löytyy suojaisempi säilytyspaikka.

3 venettä: 10 EUR/vene
2 venettä: 15 EUR/vene
1 vene: 30 EUR/vene.

Varaukset: kai.saarheloatsnipe.fi | 0400748750.
Rekisteriote: rekisteriote on nykyään sähköinen, joten sitä ei tarvitse kuljettaa mukana. Ulkomaan reissuille se on kuitenkin hyvä ottaa mukaan.

Vastuu
Trailerin varaaja (vastuuhenkilö) vastaa siitä, että vuokrausmaksu maksetaan liiton tilille 1 viikon sisällä vuokrauksesta. Hän vastaa myös siitä, että traileri palautetaan säilytyspaikkaan ehjänä.

Pakkausvinkki

Ylimmän veneen yläreuna on 295 cm korkeudessa, joten on parempi aloittaa pakkaaminen ylimmästä veneestä, jolloin etummaiset nostajat pääsevät seisomaan takalavan päälle. Muuten tarvitaan nosturi, kuten HSK:n kuvassa näkyy.

Viklaliitto ajattelee myös ympäristöä. "On iso merkitys päästöihin ja polttoaineen kulutukseen, porhaltaako tiellä jokainen vene ja miehistö erikseen vai saadaanko useampi kulkija samaan kyytiin. Merkittävää säästöä syntyy myös ulkomaanreissujen lauttamaksuissa ja mahdollisissa tietulleissa."

Tässä taas yksi hyvä syy maksaa liiton jäsenmaksut (http://snipe.fi/fi/node/23).
Kysy lisää hallitusatsnipe.fi.

Huom! Kärryyn myydään myös luokan toimintaa tukevia sponsorimainoksia. Mikäli tiedät suojaisan säilytyspaikan, ilmoita kontaktihenkilölle.

Ohje päivitetty 20210705 | kaisaarhelo
kuvat: Pakkauspuuhissa La Corunan MM-reissulle elokuussa 2017