TrySnipe | Kiinnostaako Viklan kokeilu

KOKEILE VIKLAA JA LÖYDÄ SIITÄ UUSI HARRASTUS ITSELLESI

Jos et löydä Viklaliiton kalenterista sopivaa kokeilutilaisuutta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla hallitukseen (hallitusatsnipe.fi) tai laivuekapteeneihin ja pyydä päästä kokeilemaan. Kokeilumahdollisuus järjestyy varmasti kesän aikana - joko ryhmässä tai yksin sinulle.

Luokalla on tapana järjestää kokeilutilaisuuksia ja koepurjehdustilaisuuksia niille, jotka ovat pohtimassa veneen hankintaa, viklakippariksi tai -gastiksi ryhtymistä, ja haluavat kokeilla venettä ennen lopullista päätöstä.

Viklaliitolla on Kotkassa ja Helsingissä Viklat, joita vuokrataan kiinnostuneille, ks. linkki alla vasemmalla. Gastiksi saattaa päästä ilman venettäkin ilmoittautumalla kiinnostuksesta Gastin hommiin joko Snipe Class Finland WhatsApp-ryhmässä ja/tai antamalla yhteystiedot Gastipörssiin (http://snipe.fi/fi/node/1130).

*********************
Vikla on kahden hengen kevytvene, joka sopii hyvin sekä miehille että naisille iästä riippumatta. SM-kisojen osallistujien ikähaarukka on vuosien varrella vaihdellut kymmenestä lähes 80 vuoteen! Kisailevat ja treenailevat miehistöt/naisistot koostuvat kaveruksista, pariskunnista, isistä, äideistä, tyttäristä, pojista... Miehistöjen ihannepaino lienee noin 140 kg, mutta tässäkin käytännön haarukka on laaja 100-200 kg, joten Vikla sopii todellakin kaikille! Lähde siis mukaan tämän hauskan ja kiehtovan harrastuksen pariin!

kuva: Vikla sopii myös perhepurjehdukseen; isä ja tytär Vuorinen SM-kisoissa Turussa 2018 (kuva: StudioKukka).
päivitetty: 20210123 | kaisaarhelo