TrySnipe

Kokeile Viklaa - Try Snipe
Viklaluokan kokeilutilaisuudet kulkevat nimellä TrySnipe

Vikla on kahden hengen kevytvene, joka sopii molemmille sukupuolille ja kaikenikäisille purjehtijoille. SM-kisoissa osallistujien ikähaarukka oli 12-70+ vuotta! Kisailevat ja treenailevat miehistöt/naisistot koostuivat isistä, äideistä, tyttäristä, pojista, kaveruksista, joskus hyvinkin pikavaroituksella koostetuista tiimeistä. Miehistöjen yhteispainot vaihtelivat 125-190 kg välillä. Vikla sopii todellakin kaikille! Lähde siis mukaan tämän hauskan ja kiehtovan harrastuksen pariin!

Luokalla on tapana järjestää kokeilutilaisuuksia ja koepurjehdustilaisuuksia niille, jotka ovat pohtimassa veneen hankintaa, viklakippariksi tai -gastiksi ryhtymistä, ja haluavat kokeilla venettä ennen lopullista päätöstä.
Jos et löydä viklakalenterista sopivaa tilaisuutta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla hallitukseen (hallitusatsnipe.fi) tai laivuekapteeneihin ja pyydä päästä kokeilemaan. Kokeilumahdollisuus järjestyy varmasti kesän aikana.

Vuokra- ja lainaveneiden tarjonta on valitettavasti hyvin satunnaista, mutta gastiksi saattaa hyvinkin päästä ilman venettäkin ilmoittautumalla Gastipörssiin (http://snipe.fi/fi/node/1130).

päivitetty: 20180324 | kaisaarhelo
kuva: Suomen huipulla purjehtivat kaverukset Riku Vääriskoski ja Salla Vadén, jotka ovat kehittäneet osaamistaan aiemmin Laser-luokassa (photo: Severi Suonsilta).