TrySnipe

Kokeile Viklaa

Vikla on kahden hengen kevytvene, joka sopii molemmille sukupuolille ja kaikenikäisille purjehtijoille. SM-kisoissa osallistujien ikähaarukka on vuosien varrella ollut kymmenestä yli seitsemäänkymmeneen vuoteen! Kisailevat ja treenailevat miehistöt/naisistot koostuvat isistä, äideistä, tyttäristä, pojista, kaveruksista ja pareista. Miehistöjen yhteispainot vaihtelevat jopa125-190 kg välillä, joten Vikla sopii todellakin kaikille! Lähde siis mukaan tämän hauskan ja kiehtovan harrastuksen pariin!

Luokalla on tapana järjestää kokeilutilaisuuksia ja koepurjehdustilaisuuksia niille, jotka ovat pohtimassa veneen hankintaa, viklakippariksi tai -gastiksi ryhtymistä, ja haluavat kokeilla venettä ennen lopullista päätöstä.
Jos et löydä viklakalenterista sopivaa tilaisuutta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla hallitukseen (hallitusatsnipe.fi) tai laivuekapteeneihin ja pyydä päästä kokeilemaan. Kokeilumahdollisuus järjestyy varmasti kesän aikana - joko ryhmässä tai yksin sinulle.

Vuokra- ja lainaveneiden tarjonta on valitettavasti hyvin satunnaista, mutta gastiksi saattaa hyvinkin päästä ilman venettäkin ilmoittautumalla Gastipörssiin (http://snipe.fi/fi/node/1130).

päivitetty: 20181129 | kaisaarhelo
kuva: Suomen huipulla purjehtivat kaverukset Riku Vääriskoski ja Salla Vadén, jotka ovat kehittäneet osaamistaan aiemmin Laser-luokassa (photo: Severi Suonsilta).