TrySnipe | Kiinnostaako Viklan kokeilu

Kokeile Viklaa

Vikla on kahden hengen kevytvene, joka sopii hyvin sekä miehille että naisille iästä riippumatta. SM-kisojen osallistujien ikähaarukka on vuosien varrella vaihdellut kymmenestä lähes 80 vuoteen! Kisailevat ja treenailevat miehistöt/naisistot koostuvat kaveruksista, pariskunnista, isistä, äideistä, tyttäristä, pojista... Miehistöjen ihannepaino lienee noin 140 kg, mutta tässäkin käytännön haarukka on laaja 100-200 kg, joten Vikla sopii todellakin kaikille! Lähde siis mukaan tämän hauskan ja kiehtovan harrastuksen pariin!

Luokalla on tapana järjestää kokeilutilaisuuksia ja koepurjehdustilaisuuksia niille, jotka ovat pohtimassa veneen hankintaa, viklakippariksi tai -gastiksi ryhtymistä, ja haluavat kokeilla venettä ennen lopullista päätöstä.
Jos et löydä viklakalenterista sopivaa tilaisuutta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla hallitukseen (hallitusatsnipe.fi) tai laivuekapteeneihin ja pyydä päästä kokeilemaan. Kokeilumahdollisuus järjestyy varmasti kesän aikana - joko ryhmässä tai yksin sinulle.

Vuokra- ja lainaveneiden tarjonta on valitettavasti hyvin satunnaista, mutta gastiksi saattaa hyvinkin päästä ilman venettäkin ilmoittautumalla Gastipörssiin (http://snipe.fi/fi/node/1130).

päivitetty: 20190511 | kaisaarhelo
kuva: Vikla sopii myös sukupolvien väliseen kanssakäymiseen, tässä Vuorisen perhe SM-kisoissa Turussa 2018 (StudioKukka).