SM2017 | Rantaohjeita Yyteriin II

Tässä vielä BSF:n varakommodori Jussi Sävelän terveiset Viklaporukoille.

Nyt kun Viklaväki valtaa pidennettynä viikonloppuna Yyterin rannan, toivomme että kaikki sujuu hyvässä yhteistyössä Yyterin Kylpylähotellin kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme käyttää heidän palveluitaan varsinaisen hotellin tiloissa, ulkorakennuksia ja he ystävällisesti lupautuivat pitämään rannassa sijaitsevan ravintola Helmen auki tapahtumamme johdosta (oli jo sulkeutumassa elokuussa). Pyritään siis käyttämään hotellin palveluita mahdollisimman laajasti.

Surf-keskuksen WC- ja suihkutilojen käyttö on mahdollista, jos ylimääräistä tarvetta sille havaitaan. Piha-aluetta saamme käyttää veneiden lastaukseen tulessa ja lähtiessä, sekä trailereiden säilytysalueena.

Kilpailukeskuksena toimivan hotelli Yyterin ranta toimii purjeveneiden rantautumis- ja säilytysalueena, samoin kuin ravintola Helmen ja varsinaisen hotellin välinen aluekin. Tällä alueella on hotellista suunnattuna kamera, joka toimi web-pohjaisesti. Vieressä oleva surfranta ei ole virallista kisakeskusta ja siellä ei myöskään ole valvontaa. Jos hotellin ranta-alue ei riitä säilytysalueeksi ja joku näkee tarpeelliseksi käyttää surfrantaa, se on mahdollista, mutta on huomioitava, että kyseessä on viikonloppu ja aktiivista surftoimintaa on varmastikin tapahtumassa. Yyteri on kuitenkin surffareiden Mekka!

Alue ja hotellin palvelut on meidän kaikkien käytettävissä, joten nautitaan niistä antimista yhdessä ja tehdään tästä se Superviikonloppu, josta on kohistu!

uutinen: 20170829 | kaisaarhelo
kuva: Yyterin kisakeskus (kuva: Yyterin Kylpylähotelli)

Luokittelu: