Uutinen

SM2020 Ennakko | Snipe FM | Preheating

Seuraa osallistumistilanteen kehittymistä täältä: http://snipe.fi/fi/node/2384. Ja taulukkohan on juuri niin hyvin ajantasalla kuin me itse kukin viitsimme ko. tilanteesta ilmoittaa allekirjoittaneelle.

Otteita tamperelaisesta 28783 treenipäiväkirjasta

Tampereellakin harjoitellaan Viklalla SM-kisoihin.

Olemme oppineet jo kolme asiaa.
1. 16 m/s perustuulta on jo vähän liikaa, mutta 23 m/s saa veneen kaatumaan. Luotettavan mittaustuloksen saamiseksi olimme asemoineet veneen Tampereen siilinkarin sääaseman välittömään läheisyyteen.
2. Vene kulkee yllättävän huonosti masto alaspäin, joten epäilemme sen toimivan optimaalisesti muussa asennossa.
3. Mikäli masto uppoaa mutaan, niin kannattaa purjehtia kallellaan, koska muta tippuu niskaan. Näillä opeilla alammekin olla valmiita uusiin haasteisiin SM-kisoissa.

Historian siipien havinaa | 22858 vielä elossa

Hyvää kesää!

Katselin Viklaliiton rekisteriä ja huomasin, että onhan se meidän "Jokerikin" vielä listoilla veneenveistäjä Veikko Ylä-Rakkolan tekemänä. Jokerissahan oli erityisestä se, että kannen pystyi itse viimeistelemään mieleisekseen, yleensä mahonkivanerista. Runko oli yksityyppivalmistajan. Alumiinimasto ja köli sekä Neb-Sailsin purjeet (Tampere oli lähellä). Meillä on sellainen (22858 rungon väri keltainen) ollut alusta asti. Nyt se viettää rauhallisempaa ikinuoruuttaan Kyrösjärven maisemissa Ikaalisissa. Valitettavasti kuvaa ei juuri nyt käsillä.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Uutinen