Snipe Import Finlandin rooli Viklapurjehduksessa

Kuten ehkä jo tiedätkin, toimii Suomessa Snipe Import Finland (SIF) niminen yritys. Snipe Importin tavoitteena on edistää Viklapurjehduksen elinvoimaisuutta.

SIF tarjoaa apuaan Viklavarusteiden kaupankäynnissä, mikäli koet haastavaksi tehdä kauppaa itse kasvotusteni ja etenkin ottaa suoraan yhteyttä kansainvälisiin varuste- venetoimittajiin. SIFin hyvät yhteydet kotimaisiin ja kansainvälisiin vene-, masto-, pressu- ja muihin varustetoimittajiin auttavat ko. tilanteessa.

Kauppaa "tiskin alta"
Olemme vuosien varrella saattaneet yhteen kymmeniä, jos ei satoja myyjiä ja ostajia, ilman eri korvausta. Tämä perustuu vuosien mukana oloon luokan toiminnassa. Tunnemme Viklamarkkinat. Lisäksi usein juuri "tiskin alta" löytyy piilotarjontaa, joka liikahtaa vasta, kun joku huomaa kysyä. Jos haluat, voit siirtää kaupankäynnin kokonaan SIF:in hoidettavaksi.

Jos sinulla on myynti- tai ostoajatuksia, kannattaa siis jatkossakin vinkata allekirjoittaneille, vaikka hoitaisitkin itse kaupankäynnin. Meillä saattaa olla tiedossa sinulle valmis ostaja tai myyjä.

ONKO TARPEITA
SIF toimittaa tarvittaessa veneitä, purjeita, mastoja, rantakärryjä, pressuja...

Veneet
SIF välittää DBMarinen Vikloja Suomeen.

Uusi rantakärry
Olemme löytäneet kotimaisen tekijän rantakärryille. Hintakin on selvästi edullisempi kuin ulkomailta hankittujen 650 e hinta. Ko. kärryjä on toimitettu jo useita. Kevyttä, tukevaa ja hyvin rullaavaa rantakärryä on paljon mukavampi käsitellä kuin painavaa ja raskaasti vedettävää. Ja veneen pohjakin tykkää, kun pehmusteet ovat kunnossa.

Ja jos vanha rantakärrysi, trailerisi, pressusi tai purjeesi toimivat vielä joten kuten, niin niillekin saattaa löytyä ostaja. Vanhat varusteet käyvät kaupaksi yllättävän hyvin. Kannattaa laittaa ilmoitus Viklaliiton ilmaiseen ViklaPörssiin, joka on Viklavarusteiden paras myynti- ja ostomarkkinapaikka viklakamoille. Hintoja löytyy ViklaPörssistä tai snipeimport.fi sivuilta.

Zhik
SIF välittää nykyään myös Zhikin purjehdusvaatteita ja jalkineita. Kannattaa pyytää tarjous tarpeen yllättäessä.. Tuotelista löytyy täältä (https://www.zhik.com).

PS. Onko kalustosi valmis EM2018 kisojen haasteisiin. EM-kilpailu purjehditaan Porissa elokuussa 2018

Yhteydenotot:
kai.saarhelo (at) snipeimport.fi | 0400 748750
juha.lehtinen (at) snipeimport.fi | 0500 777299

Luokittelu: