SCIRAn uuden vuoden terveiset

Hyvät kansallissihteerit, laivuekapteenit ja kaikki Snipe-sailorit,

kilpapurjehdus, myös paikallisella laivuetasolla, kuuluu perustavaa laatua olevalla tavalla luokkamme toimintaan. Ei ainoastaan MM-kilpailut vaan jokainen pienempikin kilpailu on tapahtuma, joka edistää viklapurjehdusta. Näin ollen haluamme mainostaa toimintaamme, jotta yhä useampi harrastaja löytäisi tiensä tämän mukavan lajin pariin!

Viklaluokka on yksi suosituimmista kevytveneluokista purjehdusmaailmassa, regattoja järjestetään yli 30 maassa ja neljällä mantereella lähes ympäri vuoden. On tärkeää näyttää kuinka vahvasta veneluokasta on kysymys, ja kuinka monta kisaa ja muuta tapahtumaaa löytyy viklakalentereista ympäri maailmaa. Jopa pieni oman seurasi iltakisa on luokalle iso asia ja sopiva kerrottavaksi muillekin.
Niinpä luotamme apuusi, olet sitten purjehtija, laivueaktiivi tai luokan kansallisella tasolla toimiva henkilö. Kyseessä on meidän kaikkien viklaharrastajien etu eli kerrothan laivueesi, seurasi ja alueesi kisatoiminnasta ja harjoitusmahdollisuuksista - aivan kuten moni on tehnytkin kotimaisilla www.snipe.fi sivuilla tai luokan kansainvälisellä sivustolla www.snipetoday.org. Sama tiedotusidea pätee myös oman purjehdusseurasi tiedotuskanaviin, nettisivuihin ja jäsentiedotteisiin, joihin voit hyvin lähettää viklakalenterin tiedoksi.... Ei koskaan tiedä kuka kiinnostuu...

Laivuekohtaisia snipe.fi-sivuille laitettavia tapahtumatietoja voi edelleen lähettää luokan webmasterille Kaille: (kai.saarhelo at snipe.fi)

PS. Olethan huomannut, että järjestämme neljä Purjehtijan polku -tapahtumaa alkaen 19.1. Lisätietoja ja linkki julkaistaan pian Viklaliiton kalenterissa

Luokittelu: