SnipeNews | 20200724 | Viklauutiset

Tervehdys Viklaliitosta, nykyiset, tulevat ja entiset Viklapurjehtijat sekä sidosryhmien edustajat

Kesäpäivän seisauksesta alkaa olla jo kuukauden päivät, mutta tänä erikoisena covid-19 vuotena tuntuu siltä, että kesä on monella vasta alkamassa. Tämä jäsentiedote sisältää pääasiassa tietoa tulevista SM-kisoista.

TAPAHTUMAT JA AKTIVITEETIT

Jäsemaksuasiat kuntoon - heti!

Ohje löytyy täältä: http://snipe.fi/fi/node/23

R1 | Helsinki Regatta | Helsinki 27-28.6

Kauden ensimmäiseen viklaregattaan saatiin lopulta mukaan kahdeksan venekuntaa. Kisa purjehdittiin Kaivopuiston edustalla HSS:n organisoimalla radalla mukavan reippaissa tuulissa. Keli oli täysin purjehdittava lämpötilan noustua päälle 25 asteen. Riku Vääriskoski - Salla Vadén dominoivat regattaa viidellä lähtövoitolla. Muita huomioita: pienellä etukäteisellä fysiikka- ja purjehdustreenipanostuksella kaikki tiimit olisi nähty radalla loppuun asti. Purjehdus on paljon mukavampaa, kun vene pysyy suorassa ja köysiä jaksaa vedellä vähän kovemmassakin kelissä. Kisaraportti löytyy täältä http://snipe.fi/fi/node/2388

SM-harjoitusleiri 7-8.8 | BS | Kulosaari

Valmistava harjoitusleiri järjestetään tulevassa SM-ympäristössä, kiitos Riku Vääriskosken aktiivisuuden. Listalla monipuolista harjoittelua. Käytä hyväksesi tämä loistava mahdollisuus pistää oma ja veneesi suorituskyky uudelle tasolle. Ohjeet täällä: http://snipe.fi/fi/node/2407.

R2+SM | 73. Viklaluokan SM-kilpailu | Brändö Seglare, Helsinki 14-16.8

Kauden kotimainen huipennus koetaan, kun 90 vuotta täyttävä Brändö Seglare (BS) järjestää Viklaluokan 73. SM-kilpailut! Kisakeskus löytyy osoitteessa Granfeltintie 11, Helsinki. Vanhemmat purjehtijat ja sidosryhmien edustajat muistavat, että BS ja Kulosaari toimivat aikanaan vuosikausia Helluntairegatan näyttämönä. Purjehdusalueena on Kulosaaren, Korkeasaaren ja Suomenlinnan rajoittama vesialue.

ILMOITTAUTUMINEN: www.manage2sail.com/fi-FI ja tarkemmin www.manage2sail.com/fi-FI/event/fcd89fd6-a182-42ab-98db-bb21cfccdcd7#!/. Kisakutsu (NOR eli Notice of Race) löytyy ilmoitustaulun alta sekä tämän tiedotteen liitteenä. HUOM! ilmoittautua voi 9.8 asti, mutta edullisempi ilmoittautumishinta päättyy 31.7 saakka! Listalla on nyt kuusi venettä. l

Virallinen info: manage2sail
Lisätiedot ja ennakkoseuranta: http://snipe.fi/fi/node/2389.
Gastipörssi: ainakin Mai Järvinen on kertonut kiinnostuksestaan osallistua, jos löytyy vene ja kippari.
Kipparipörssi: Thomas Baltscheffsky tarjolla pinnan varteen, mikäli joku gasti tarvitsee veneeseensä kipparia.
Vuokravenepörssi: Ainakin Eeva Reittilän Beaver (30899) ja Viklaliiton Mojo ovat vuokrattavissa SM:iin (http://snipe.fi/fi/node/2363). Tarjoa tutuille tätä mahdollisuutta!
Kilpailukelpoisuus: huomaathan, että radalle on asiaa vain, mikäli Viklaliiton jäsen- ja venemaksu on hoidettu.

Laittakaahan viestiä allekirjoittaneelle tai hallitus (a) snipe.fi, mikäli haluatte päivittää staustietonne, päästä pörssilistoille tai on jotain kysyttävää.

Kisakauden jatko

Kisakausi jatkuu SM:n jälkeen Pori Openissa 5-6.9 ja Tuusulassa 17-18.9. Lisäinfoa löytyy www.snipe.fi:ssä ja myöhemmin muissa kanavissa.

TrySnipe 27.8

Seuraa ilmoittelua snipe.fi sivuilla ja kalenterissa. Mikäli kiinnostus on kovaa ja sinä tai ystäväsi haluaa päästä vesille ja saada kisakärpäsen vielä tämän kesän aikana, sopii ottaa yhteyttä jo aikaisemminkin hallitus (a) snipe.fi tai suoraan hallituksen jäseneen. Nimet löytyvät snipe.fi-sivuilta kohdasta yhteystiedot.

Seuraa myös ilmoittelua ja ajatusten vaihtoa luokan mediassa: FB, Whatsapp, Instagram ja nettisivuilta www.snipe.fi

Tsemppiä ja aktiivista purjehduskesää kaikesta huolimatta toivottaen
Suomen Viklaliitto - Finlands Snipe Förbund
Hallitus

psta
Viklatiedotus
_/)_/)_/)_K_/)_/)_/)_
e-mail: kai.saarheloatgmail.com / kai.saarheloatsnipe.fi
mobile: +358 400 748750

www | Facebook | Whatsapp | Instagram

Luokittelu: