Naisten EM Antwerpenissä kisaseuranta | www.swec2019.com

Su 30.6
Liettuan Gintare Scheidt yhdessä USA:n Kathleen Tocken kanssa on uusi Naisten Euroopan mestari. Hanna-Leena Lehtinen ja Maija Saarimaa purjehtivat haastavissa järviolosuhteissa hienosti 15. sijalle. Juha Lehtisen ansiokasta kisaraportointia löytyy Snipe Class Finlandin What's Up tililtä.

La 29.6
Lämpöä riittää Keski-Euroopassa ja jo urheilujohtajaksi ylennyksen saanut Juha kiikuttaa kisatiimillemme virvokkeita tauolla. Hannis ja Maija lauantain jälkeen 16. sarjalla: 14-14-12-10-18-11.
Huipputaitavien naisten kärkiryhmässä on tosi tiukkaa. Portugalin Mafalda ja Norjan Anette tasapisteissä kärjessä. Liettuan Gitalda pari pistettä perässä. Kisa ratkeaa vasta sunnuntaina.

Pe 28.6
Liettuan Gintare Scheidt dominoi kahta ensimmäistä starttia jenkkigastinsa Kathleen Tocken kanssa. Norjan Melson-Myhre kakkosena ja Espanjan Hernandez-Higuera kolmosena. Hannis ja Maija 16. sijalla, tasaisina sarjalla 14-14. Välillä ylimerkin kierrossa jopa 4, mutta tuulen puuskat muuttavat sijoituksia jatkuvasti. Juha raportoi kisan kulkua ansiokkaasti aitoapaikalta What'sUpin kautta. Kannattaa seurata.

To 27.6
Coach Juha Lehtinen raportoi, että kaikki voitava on tehty, vene on mitattu ja naisistomme on vireessä. Pohdintaa aiheuttaa "lätäkössä" sieltä, täältä ja tuolta puhaltava tuuli sekä pläkäaukot.

Kisasivut: www.swec2019.com

uutinen: 20190627 | kaisaarhelo juhan kommentteja hyödyntäen
kuvat: juhalehtinen
pääkiuva: Huippu-urheilu ottaa ja antaa.

Luokittelu: