Viklat mukana Yhdessä Vesille-tapahtumassa Kansalaistorilla 9.6 | Tule sinäkin tutustumaan

Viklaluokka on mukana Yhdessä Vesille tapahtumassa Helsingin keskustassa Kansalaistorilla Oodi-kirjaston edustalla sunnuntaina 9.6 klo 15-18!

Suomen Purjehdus ja Veneilyn organisoimassa tapahtumassa pääset kuulemaan mm. Viklaluokan toiminnasta; purjehdusharrastuksesta, joka on helppo aloittaa, mutta sitäkin vaikeampi lopettaa. Voit myös kysellä, miten pääset mukaan toimintaan.

Lapsilla on mahdollisuus oppia veneilytaitoja niin maissa kuin vesilläkin. Kansalaistorin toimintapisteissämme (keskustakirjasto Oodin edessä) voit testata maajoukkuepurjehtijoiden johdolla esimerkiksi hengausta, solmuja ja vesipelastusliinan heittämistä.

Töölönlahdella lapset pääsevät turvallisessa ohjauksessa kokeilemaan optimistijollapurjehdusta klo 15-18. Kello 16.30 starttaa purjehduksen olympia- ja arvokilpailumitalistien SUP-lautakilpailu, johon osallistuvat muun muassa Silja Kanerva, Sari Multala, Tuuli Petäjä-Sirén, Tuula Tenkanen ja Tapio Nirkko.

Tapahtuman toteuttavat Suomen Purjehdus ja Veneily, Pidä Saaristo Siistinä ry, Suomen Meripelastusseura, Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto, Venealan Keskusliitto Finnboat, Rajavartiolaitos, Suomen Viklaliitto, Brändö Seglare, Skipperi, Uudenmaan virkistysalueyhdistys ja Vallisaari.

Tervetuloa!
Suomen Viklaliitto - Snipe Sailing Finland
Hallitus
Kyselyt: reino.suonsiltaatkolumbus.fi

ESITE
Kätevä esite syntyy, kun printtaat molemmat sivut, laitat ne seläkkäin ja taitat keskeltä kahtia

Luokittelu: