Kotkan Ranking 25-26.5 avaa kauden | kisaraportti ja tulokset

su 26.5
Kilpailu jatkui sunnuntaipäivän osalta pitkälti lauantain kaltaisena. Keskituuli vaihteli 5-6 m/s välillä ja puuskat etenkin 1. startin aikaan 10 m/s. Carpelan-Valjus nappasi kolme kakkossijaa ja varmisti selvän regattavoiton. Toiseksi purjehti pari Vääriskoski-Vaden ja kolmanneksi perhe Mikkonen. Saatiinpa mukaan myös ranking-ensikertalaisena Kotkan Jesse Hjelt, joka purjehti Janne Taipaleen gastina. Kaikkiaan 13 venettä osallistui, kun myös pari M. Valjus-T. Kaarlela ehtivät mukaan.
Tilastotiedettä: purjehdittu matka noin 30 km, huippunopeus 17.1 km/h, lähde webmasterin sykemittari.
Saunan lämmössä pohdimme, että Kotka on paikkansa ansainnut kauden avauskisana. Ranta- ja ratajärjestelyt ovat toimivat, kisa-alue lähellä seuraa ja majoituspaikkoja tarjolla. Kiiitokset KPS:n organisaatiolle ja vierailevalle kilpailupäällikkö Erik Hartmanille.

la 25.5
Iloisia jälleennäkemishymyjä pitkän talvikauden jälkeen, viileää keliä, sadetta, "reikäinen" rata-alue, etelä-lounaistuulta 4-8 m/s ja 12 venettä radalla Kotkan ensimmäisenä päivänä. Carpelan-Valjus pari dominoi avauspäivää napattuaan pari lähtövoittoa ja yhden kakkossijan. Illalla kelpasi porukan seurata kiekkomaajoukkueen otteita semifinaaliottelussa Venäjää vastaan.

Tulokset pdf-linkistä.

pe 24.5
Kolmetoista venekuntaa on ilmoittautunut perjantai-iltaan mennessä kauden avaukseen, joka purjehditaan Kotkassa KPS:n isännöidessä tapahtumaa.

****
Ilmoittauminen avattu: http://www.kotkanpursiseura.fi/ilmoittautuminen/
Kisakutsu: http://www.kotkanpursiseura.fi/2019/05/09/vikla-ranking-1-kilpailukutsu-...

pääkuva: mukana menossa myös viidenneksi purjetineet Jussi Heikkilä ja Pekka Toija
alakuva 1: Riku ja Salla vauhdissa EM-kisoissa, kuten myös Kotkassa
alakuva 2: Clapan ja Riston vauhti ei tunnu hiipuvan

tarina: 20190526 | kaisaarhelo

Luokittelu: