Hyötytuuli Ranking-tulokset 2018

Suomen Hyötytuuli Oy:n sponsoroimassa Viklaluokan ranking-sarjassa oli mukana tänä vuonna kaikkiaan 63 purjehtijaa, joista 26 oli kipparia ja 37 gastia.

Tilastoa
Viklaluokan tulevaisuuden kannalta mukana oli ilahduttavasti 14 juniori-ikäistä alle 21-vuotiasta purjehtijaa. Kippareista neljä oli naisia, gasteista 20. Antti ja Matias Mikkonen voittivat Ranking-sarjan vuonna 2018. He ovat myös tämän vuoden Suomenmestareita. Treenaaminen niin vesillä kuin kuntosalissakin on kehittänyt taitoja pärjätä kelissä kuin kelissä.

Viklaliitto etsii sponsoria kauden 2019 ranking-sarjalle

Laajuudeltaan useita eritasoisia sponssipaketteja on tarjolla, mm.:
(+) Näkyminen Ranking-sarjan nimessä ja www.snipe.fi sivuilla
(+) Nimen näkyminen venemessuilla
(+) TrySnipe tilaisuuden räätälöinti sponsoriyritykselle (asiakkaiden ja sidosryhmien vienti vesille)
Lisätiedot: reino.suonsiltaatkolumbus.fi

Houkuttele uusia purjehtijoita mukaan

Viklaliiton toiminta perustuu tunnetusti jatkuvaan parantamiseen. Kyseiseen metodiin sisältyy luonnollisena osana se, että kutsumme mielellämme uusia harrastajia lajin pariin tutustumaan Viklapurjehduksen houkutuksiin. Ja koska Viklaluokka olemme me, me aktiiviset harrastajat, niin näin vuoden lopuksi voimme heittää haasteen ilmaan: joko sinä olet aloittanut uusien ranking-purjehtijoiden houkuttelun?
Yksi uusi purjehtija per yksi nykyinen jäsen tekisi jo 126 kisaajaa kauden mittaan. Kohtuullisen helppo nakki. Kuluneen vuoden rekrytoijien palkinnon saavat webmasterin värillisten silmälasien läpi katsottuna Riku Vääriskoski ja Kari Nyqvist. Onnittelut hyvästä työstä.

uutinen: 20181225 | kts
kuva: Viklaluokan SM-kisoja on purjehdittu Suomessa ennätystahtiin jo 71 vuoden ajan (copyright Viklaliitto ja Anu Streng)

Classes come and classes go but Snipe is forever!

Luokittelu: