WHO:n kärjessä USA, BRA, ARG

USA:laiset Ernesto Rodriuez ja Kathleen Tocke veivät WHO-kisan voiton, vaikka eivät pystyneet purjehtimaan kahta ensimmäistä starttia lainkaan. Kisa purjehdittiin Argentiinan ja Uruguayn rajajoen tuntumassa, jossa virtaakin kuulemma riitti. WHO kisaan osallistui 42 tiimiä Pohjois-, Keski- ja Etelä-Amerikasta sekä Japanista; vain yksi enemmän kuin Porin EM:issä.

Lue lisää SnipeToday:sta http://www.snipetoday.org/regattas-reports/item/4240-western-hempisphere....
* * *
Pikkulinnut ovat visertäneet, että kauden 2019 ulkomaiset arvokisat koostuisivat Masters EM:stä toukokuussa Espanjan Valenciassa ja MM:stä Brasilian Ilhabelassa. Kotimaiset SM-kisat purjehdittaisiin vaihteeksi pääkaupunkiseudulla ja Norjan mestaruuskisa Bergenissä Ruotsin pohtiessa vielä omaa paikkakuntaansa.
* * *
SCIRA:n italialainen kommodori Pietro Fantoni (kuva) ahkeroi tänä vuonna monella tavalla luokan hyväksi; mm. osallistumalla Masters MM:iin Portugalissa, EM:iin Porissa ja WHO-kisoihin nyt Buenos Airesissa. Hatunnoston paikka. Luokka tarvitsee aktiiveja ollakseen menestyksekäs.
* * *
Mikäli sinua kiinnostaa olla mukana edistämässä Suomen suosituimman kahden hengen kevytveneluokan Viklan toimintaa tavalla tai toisella, ota yhteyttä Viklaliiton hallitukseen (hallitusatsnipe.fi) tai suoraan kansallissihteeri Reino Suonsiltaan (reino.suonsiltaatgmail.com). Viklaluokan ennätyksellinen 71 SM-kisan putki ei ole syntynyt ihan tyhjästä. Tarvitaan tekijöitä, näkijöitä ja kokijoita. Kaikkia sopivassa suhteessa.

kuvat: copyright M. Capizzano
teksti: 20181028 | kts

Luokittelu: