Hyötytuuli Ranking-sarjan lopputulokset | 26 kipparia ja 37 gastia listalla

SM-voittajat Antti ja Matias Mikkonen purjehtivat Hyötytuuli Ranking-sarjan voittoon.

Taistelu kärkisijasta oli tiukka, sillä Riku Vääriskoski gasteinaan Salla Vadén ja Roope Rellman jäi vain pisteen päähän. Mitalivauhtiin ehti uuden veneen vauhdittamana myös Valjus gasteinaan Teija ja Viivi Valjus sekä Alexandre Tinoco.

Purjehduskisoissa on mukavaa. Viklakisoissa erityisen mukavaa. Toisille tärkeintä on tiukka kisaaminen, toisille pääasiaksi muodostuu mukanaolo mukavassa porukassa ja reippaassa merellisessä ympäristössä. Useimmille sekä että. Siksi Viklaluokan motto Serious Sailing - Serious Fun®.

Hyötytuulen sponsoroimassa Ranking-sarjassamme nähtiin myös uusia kasvoja, kuten pääkuvassa Pasi Kallialan gastina Tampereen Roope Rellman, joka kisaa menestyksellä myös Laserilla.

Ranking-sarjan tulokset lasketaan kipparikohtaisesti. Yhteensä 26 kipparia ja 37 gastia osallistui kesän koitoksiin. Osallistujamäärissä on pientä laskua viime kaudesta, mutta eiköhän ensi vuonna kerätä kasaan taas entistä isompi porukka.

Tuloslaskenta: Kari Nyqvist

* * *

Pääkuva: Pasi Kalliala ja Roope Rellman Turun SM-kisoissa.
Alakuva 1: Mestarit vauhdissa Turussa
Alakuva 2: Startissa on tiukkaa

Hienot Turun SM-kisakuvat on annettu Viklaliiton käyttöön StudioKukan luvalla. Kannattaa vilkaista heidän nettisivuiltaan, josko sieltä löytyisi tilattavaksi kiinnostava kuva omasta veneestäsi, ja suurentaa se vaikkapa taulukokoon Ifolorin palvelussa. Molemmat ovat Viklaliiton kuvasponsoreita.
* https://heikkae.kuvat.fi/kuvat/Purjehduskuvia/
* https://www.ifolor.fi

uutinen: 20181009 | kts

Luokittelu: