Snipe Euroopanmestaruuskilpailussa tilaa vielä sponsoreille

Yhteistyökumpaneille ja tukijoille on vielä tilaa!

Tervehdys

Avoin 71. Vikla SM saatiin juuri purjehdittua Turussa ja Porin EM-kisa eli Snipe European Championship 2018 lähestyy kovaa vauhtia.

Meillä kaikilla Viklahenkisillä ihmisillä on vielä mahdollisuus löytää tälle hienolle, Suomessa nyt neljättä kertaa purjehdittavalle EM-tapahtumalle sponsoreita, taloudellisia tukijoita, yhteistyökumppaneita - millä nimellä näitä halutaankaan kutsua.

Ohessa liitteenä BSF:n varakommodorin ja tuoreen SM-pronssimitalistin ohjeet aiheen tiimoilta. Myös EM-esitteeseen ehtii vielä saada nimensä, jos tieto tukijasta kulkee Jussille nyt heti alkuviikosta.
Ei muuta kuin hanskat käteen ja toimeen. Toki tuki voi tulla myös omasta kukkarosta mikäli herää kiinnostus auttaa maan vanhinta pursiseuraa ja suurinta kahden hengen veneluokkaa näin mittavassa arvokisaponnistelussa. Kaikki eurot ja yhteistyökumppanuudet ovat tarpeen menestyksellisen tapahtuman läpiviemiseksi.

Terveisin / Cheers
EM-kisaorganisaation, Viklaliiton hallituksen ja EM-tiedotuksen
psta
_/)_/)_/)_K_/)_/)_/)_
e-mail: kai.saarheloatsnipe.fi
mobile: +358 400 748750

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Hei,

Toivon, että Sinulla on hetki aikaa tutustua liitteisiin ja suhtautua positiivisesti tulevaan tapahtumaan.

Olemme järjestämässä 20-25.8 merkittävää purjehduskisaa ja toivomme, että sinäkin voisit olla siinä mukana yrityksesi kautta tai yksityishenkilönä.

Meillä on monia mahdollisuuksia tuoda Sinut ja yrityksesi esille tässä merkittävässä tapahtumaviikossa. Voimme tutustumisesi jälkeen soitella ja katsoa mikä olisi sopivin ja kiinnostavin tapa toimia.

Katso liitteet ja tule mukaan tapahtumaan, tukesi on todella arvostettua ja merkittävä tuki meille.

Kiitos jo näin etukäteen, palataan asiaan mahdollisimman pian vaikkapa puhelimitse. Arvostamme palautettasi.

Kesäisin terveisin,
Jussi Sävelä
0400 401904
jussi.savelaathammastohtorit.fi

Luokittelu: