SM info 2 | Ilmoittaudu kisaan ja juhliin ja varaa majoitus - Nyt! | 20180727

Terve

Tämä viesti on lähetty ns. Snipe Racing Team listalle. Toivottavasti kaikki aktiivit ovat mukana jakelussa.

* * * * * *

Snipe.fi sivuille on taas totutusti kerätty SM-infopaketti, joka täydentyy sitä mukaa, kun tietoa saadaan lisää (http://snipe.fi/fi/node/1776). Tätä kirjoitettaessa 13 viklaa näkyi TPS:n listalla. Muistaakseni 22 kertoi gallupissa tulevansa. Enää siis yhdeksän puuttuu. Itse SM-kisapurjehdusten lisäksi lauantai-illalla pidetään TPS:llä satamassa Viklajuhlat, jotka koostuvat vaalikokouksesta, ohjelmallisesta Serious Fun sessiosta sekä illallisesta.

Vaalikokouksen kutsu löytyy snipe.fi uutissivulta. Lähinnä puhutaan ajankohtaisista asioista ja valitaan uusi hallitus kaudelle 2019. Ehkäpä kuullaan myös hallituksen ehdotus 2019 SM-paikkakunnasta.

Kannattaa ehdottaa hallitukseen itseään tai jotakuta muuta aktiiviseksi "todettua ja lupautuvaa" henkilöä, mikäli paloa viklapurjehduksen edistämiseen ja toiminnan kehittämiseen on. Tehtävä on tärkeä, josta yhtenä osoituksena on jo 71. peräkkäinen SM-kilpailu. Ennätys sekin alallaan! Serious Fun-henkisen iltajuhlan ovat lupautuneet vetämään totutun korkeatasoisesti Teija Kaarlela ja Mai Järvinen. Sen jälkeen/ yhteydessä nautitaan TPS:n paviljongilla illallinen, johon tulee ilmoittautua mahdollisine erityisruokavalioineen mahdollisimman pian: pekka.toijaathotmail.com.

Tässä vaiheessa olennaista on siis
1.ilmoittautua SM:iin (http://turunpursiseura.fi/ilmoittautuminen/)
2.varata majoitus (suosituksena Ruissalon Kylpylähotelli)
3.ilmoittautua Snipe Serious Fun illalliselle
4.hoitaa vene ja miehistö kisakuntoon, jos vielä on puutteita :-)

PS. Kisaviklan hankinnasta on tullut uusi yhteydenotto. Katsotaan mihin suuntaan Ida mahdollisesti kallistuu. Kisaveneitä on pörssissä myynnissä tällä hetkellä kolme.

Terveisin / Cheers

_/)_/)_/)_K_/)_/)_/)_

e-mail: kai.saarheloatsnipe.fi

mobile: +358 400 748750

Luokittelu: