Takit ja paidat maksuun

Kiitos kaikille viklatakin ja pikeepaidan hankkijoille. Ne on nyt tilattu toimittajilta. On siis aika hoitaa maksu, eräpäivä 20.3 mennessä!
Huom! Tilauksesi toimitetaan vain Viklaliiton tilillä näkyvää maksua vastaan.

MAKSUT
* Takki: 159,00
* Paita: 29,00

************
Maksuehto: Heti.
************
Tilinumero: Viklaliitto FI34 5723 0210 0139 05

Miksi näin tiukka linja. Ihan vaan siksi, että aina on joukossa joku, joka unohtaa hoitaa rahaliikenteen ajallaan, nimim. kokemusta on.

***********
Toimitusehto:
***********
Nouto Viklaliiton tilaisuuksista keväällä 0.00 EUR
Onnistuu myös allekirjoittaneelta Pohjois-Espoosta kotoa tai Hki-Vantaan lentokentän läheltä työaikaan. Mikäli et pääse kevään tilaisuuksiin, ilmoita toimitusosoite allekirjoittaneelle, niin katsotaan postitusta.

Postitus: vastaanottaja maksaa posti+pakkausmaksun vastaanottaessaan lähetyksen. Huom! Itse vaate pitää olla maksettu Viklatilille ennen lähetystä!

* * * * * * * * * * * * * *

PIKEEPAIDAT (36 kpl)
Paidat menevät brodeeraamoon perjantaina 9.3 ja ne saadaan sieltä 1-2 viikon sisällä. Tavoitteena jakelu viimeistään 24.3 Viklapäivän yhteydessä Lauttasaaressa. Toivotaan siis mahdollisimman laajaa osallistumista ko. tilaisuuteen jo tämänkin takia.

TAKIT (22 kpl)
Kaikki takkikoot löytyvät Muston Englannin varastosta ja ne saadaan maahantuojan mukaan Suomeen noin 10 päivän aikana. Sen jälkeen takit lähtevät brodeeraamoon, josta toimitus työruuhkasta riippuen arviolta tämän kuun lopussa eli näillä näkymin eivät ehdi 24.3 tilaisuuteen, mutta katsotaan.

Purjehdusterveisin
kai.saarheloatgmail.com

PS. Mahdolliset lisätilaukset ja jälkitoimitukset ovat mahdollisia, mutta niihin tulee 43 EUR brodeerauksen aloituslangoitusmaksu ja 20 EUR toimitusmaksu.

Luokittelu: