Kovaa vauhtia kohti kesää | 167 päivää EM:iin

Kotimaassa purjehdittava arvokilpailu saa aikaan tunnetusti monenlaista aktiviteettia ja valmistautumista jäsenistön keskuudessa, puhutaan sitten varustepanostuksista tai fyysisestä ja psyykkisestä treenaamisesta.

Edellisten EM:ien aikoihin yli kymmenen venettä vaihtoi omistajaa ja yhtä monet purjeet löysivät tiensä uuteen kotiin. Tällä kerralla keskustelu venevuokrauksista on jo lähtenyt liikkeelle, mutta kauppapuolella on ollut vielä hiljaisempaa. No, ainakin mastoihin on hankittu uutta kangasta tuhansien eurojen edestä ja 24.3 neulomokäynnillä on taas mahdollisuus miettiä uusia panostuksia.

* * *

Vinkki!
Mikäli ajattelit purjehtia kisat nykyisellä veneelläsi, mutta mieli tekisi päivittää se kisojen jälkeen tuoreempaan, ovat tulevat kotikisat loistava paikka tehdä kauppoja. Arvokisoissa tulee yleensä myyntiin uudehkoja huippuvarusteltuja raasereita kohtuuhintaan, kun kaikki eivät halua roudata omia veneitään takaisin Eurooppaan. Mikäli oma veneesi on hieman vanhempi ja edullisempi, se kannattaa laittaa myyntiin kotimaiseen Viklapörssiin hyvissä ajoin niin sinulla saattaa olla ostaja tiedossa jo ennen elokuun EM:iä. Tällöin välirahakaan ei välttämättä muodostu kovin suureksi.

Toinen mallinnus on se, että hankit uuden tai uudehkon Zeltic- tai DBMarine-viklan suoraan ko. veistämöltä, vuokraat sen noin 1000 euron hintaan ulkomaisille vieraille ja nautit hyödyn, kun saat veneen itsellesi kisan jälkeen huippuvarusteltuna ja huipputrimmissä.

Allekirjoittanut ja Juha Lehtinen auttavat, mikäli kaupankäynti ulkomaille arveluttaa

Nimim.
Uutinen: 20180306 | kaisaarhelo
kuva: "On tässä kamaa muutamalle muullekin" photo (kaisaarhelo)

Luokittelu: