Jäsenmaksut kuntoon helmikuun aikana

Miksi jäseneksi - yksinkertaisesti siitä syystä, että jäsenyydestä on paljon hyötyä!

Ihan ensimmäinen etu tulee jo siitä, että Viklaluokka voi ja elää hyvin, kun sillä on virallisia, aktiivisia jäseniä, jotka myös hoitavat maksunsa ajallaan! Samalla säilyy mahdollisuus pyörittää tätä toimintaa, järjestää tapahtumia, tarjota opastusta ja myös ylläpitää Suomen parasta kilpasarjaa - Viklaluokan ranking-sarjaa. Kannattaa myös muistaa, että Viklojen SM-kilpailu on pisin vuosittain järjestetty purjehduksen SM-kilpailu Suomessa! Ja se todellakin on vahva signaali siitä, että Snipe on ollut Suomen suosituin kahden hengen veneluokka jo yli 70 vuoden ajan.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vuoden 2018 maksut vahvistettiin elokuussa SM:n yhteydessä pidetyssä Yyterin vaalikokouksessa. Jäsenmaksut maksetaan Viklaliitto ry:n tilille FI34 5723 0210 0139 05 helmikuun 2018 aikana (vanhassa muodossa 572302-113905).

kipparimaksu: 30,-
gastimaksu 20,-
juniori 11,-
venemaksu 10,-
kannatusjäsen 50,- (tai muu sopivaksi katsomasi summa)

Huom. Classic-maksu on poistunut valikoimasta.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Ilmoita sähköpostilla osoitteeseen sundberg.veera (a) gmail.com seuraavat tiedot, HETI KUN olet maksanut jäsenmaksusi:

nimi
syntymävuosi
postiosoite
veneen numero
mitä maksuja maksettu
email osoite
pursiseuran nimi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Monta hyvää syytä maksaa jäsenmaksu

Syy no 1: Purjehtimalla Viklaa oppii purjehtimaan. Alakuvassa Ranskan 2004 EM-kisoissa espanjalaisen naistiimin gastina purjehtii Angela Pumariega, sittemmin Olympiakultamitalisti Naisten Match Racing-luokassa Lontoossa 2012. Niin että jos Angela on oppinut purjehtijaksi Viklalla niin mikset sinäkin...

Ja on niitä muitakin kuuluisia Olympiamitalisteja ja muuten vaan mestaripurjehtijoita kuten Paul Elvström, Torkel Grael, Suomesta vaikkapa Michael Berner; ensimmäinen Whitbread Around the World kippari sekä Bjurströmin veljekset.

Syy no 2: Liittymällä jäseneksi varmistat luokan jäsenlehden eli Snipe Bulletinin saamisen omaan osoitteeseesi. Mitä aiemmin maksu on suoritettu, sitä aiemmin jäsentiedot saadaan SCIRA:lle ja sitä nopeammin pääset koko kauden jakeluun. Saat myös Suomen Viklaliiton jäsentiedotteet ajankohtaisista asioista.

Syy no 3: Vahvistat myös osallistumisoikeuden kauden Viklakisoihin. Jäsenmaksun maksaneet ja yllä mainitut tiedot ilmoittaneet ovat kansainvälisessä Vikla-rekisterissä, joka toimii tositteena sille, että voi osallistua kesän kilpailuihin aina SM-, PM-, EM- ja MM-tasolle saakka.

Syy no 4: Suomen Viklaliitto pitää luokkaa hengissä mm. pyörittämällä kotimaista Ranking-kilpailusarjaa ja SM-kilpailuja - yhteistyössä suomalaisten pursiseurojen kanssa, olemalla esillä Venemessuilla, järjestämällä koulutus- ja kokeile Viklaa -tilaisuuksia, ylläpitämällä aktiivista tiedotustoimintaa mm. näiden nettisivujen kautta.

Syy no 5: Luokka tarjoaa Viklapörssin eli kätevän ja tehokkaan markkinapaikan Viklakauppojen tekemiseen. Kun olet myymässä tai ostamassa venettä, nettisivuilla oleva pörssi ja jäsentiedotteet tarjoavat aktiivisen markkinapaikan kaupantekoon. Tarjolla on myös erilaisia Vikla-aiheisia tuotteita. Mitä vahvempi luokka, sitä suuremmalla todennäköisyydellä juuri sinä löydät itsellesi sopivan veneen ja varusteita.

Liity siis jäseneksi! Luokan jäsenlehti SnipeBulletin sekä jäsentiedotteet tarjoavat paljon tietoa luokan toiminnasta.

Syy no 6: Venemaksun maksaneet saavat veneen kylkeen liimattavan SCIRA-tarran, joka osoittaa että ko. vene on virallisesti luokan rekisterissä ja sillä on lupa osallistua luokan kilpailuihin. Onpa tarralla oma vaikutuksensa myös veneen jälleenmyyntiarvoon, koska se kertoo, että vene on ollut aktiivitoiminnassa mukana.

Syy no 7: Tärkeä elementti on myös se, että voit kokea olevasi mukana pitämässä luokkaa elinvoimaisena! Katso vaikka alla oleva kuva Jukka Lahdesta ja Juhani Heljosta, joilla on jo ainakin 25 SM-kisaa takana!

Syy no 8: Pääset mukaan kokemaan aitoa Viklahenkeä Serious Sailing, Serious Fun tunnelmissa aivan mahtavassa Viklaperheessä, joka ei pelkästään rajoitu Suomeen vaan noin 30 maahan ympäri maailmaa kaikille muille mantereille paitsi Etelänavalle.

teksti: kaisaarhelo | 20150619 päivitetty

Luokittelu: