Uuden SCIRA kommodorin lokikirja

Italialainen Pietro Fantoni aloitti vuodenvaihteessa Viklaluokan eli SCIRA:n kommodorina.

Hän toimi edelliskauden varakommodorina ja on myös ylläpitänyt snipetoday.org saittia ansiokkaasti vuosikaudet yhdessä amerikkalaisen Carol Croninin kanssa.
Pietro on tulossa Suomeen elokuussa, kuten tapahtui jo 12 vuotta sitten EM2006-kisoissa. Hän arveli La Corunassa, että Italiasta olisi tulossa noin 8 venettä Poriin. On erinomainen asia, että meillä on suhteet kunnossa luokan johtoon.

Ohessa alla linkki Pietron ajatuksiin kommodorikauden alussa Snipetoday-sivuilla julkaistussa lokikirjassa, jossa hän tuo julki ylpeytensä edustaa luokkaa, joka syntyi USA:assa jo 86 vuotta sitten, joka on edelleen erittäin elossa oleva, ja joka kerää yhteen intohimoisia purjehtijoita 28 maasta ja neljältä mantereelta.
Artikkelissa Pietro korostaa jatkuvan dialogin tärkeyttä SCIRA:n hallituksen ja kaikkien purjehtijoiden välillä, olet sitten laivuetason tai kansainvälisen tason kisapurjehtija. Kaikki ajatukset, ideat, kommentit, huolet, aktiviteetti- ja promootiosuunnitelmat ovat arvokkaita. Kontaktia voi ottaa suoraan häneen tai muihin SCIRA:n hallituksen jäseniin. Jos koet sen haasteelliseksi, voit jakaa ajatuksesi myös kansallissihteerimme Reino Suonsillan tai allekirjoittaneen välitettäväksi.

Sama koskee myös toimintaa Suomessa. Luokkamme on yhtä aktiivinen ja sen toiminta yhtä antoisaa, kuin mitä me yhdessä pystymme, jaksamme ja osaamme järjestää ja ideoida.

KOMMODORIN LOKIKIRJA VUODEN ALUSSA
http://www.snipetoday.org/articles/exchange-of-views/item/3747-the-commo...

uutinen: 20180107 | kaisaarhelo
kuvat: MM2017 ja MM2015 | Matias Capizzano ja kaisaarhelo

Luokittelu: