Lue Reinon erinomainen ST-artikkeli - How to reach your Fleet Members

Kansallissihteerimme ja European Vice Secretary Reino Reiska Suonsilta on kirjoittanut SCIRA:n Promootiokomitean jäsenenä erinomaisen artikkelin Snipe Today sivuille.

Artikkelissa käsitellään laivueiden kommunikaation haasteita ja ideoita sen hotamiseen. Juttu löytyy tämän linkin takaa: http://www.snipetoday.org/articles/exchange-of-views/item/3608-how-to-re....

Samalla on hyvä muistaa, että kaikki hyvä ei sada (vikla)taivaasta vaan jokainen meistä voi itse edesauttaa tiedonkulkua ja luokan promoamista niin purjehduskavereillemme kuin muille tuttavillemme ja tuntemattomillekin. Samalla laivueiden rannoissa ja vesillä vilske sen kuin kiihtyy ja kaikilla on vielä mukavampaa kuin nyt. Tämä tapahtuu vaikkapa ihan vaan jakamalla uutisia, TrySnipe-kutsuja, kisajuttuja jne omissa kanavissamme ja samalla kyselemällä, kiinnostaisiko juuri sinua kokeilla kevytvenepurjehdusta. Nykyiset mobiililaitteet ja sometyökalut antavat siihen oivan mahdollisuuden.

Ensi kesän tavoitteena jokaiselle meistä voisi olla vaikkapa: HANKI UUSI SNIPE-PURJEHTIJA EM-KESÄÄN 2018. Samalla nykyinen 71 ranking-purjehtijan määrä lähentelisi jo pultatoistasaataa :-).

uutinen: 20171009 | kaisaarhelo
pääkuva: Reino ja Jouko Saarhelo matkalla Masters SM mitalille 2017 (photo: Severi Suonsilta)
alakuva: Reino tutkailemassa Viklan salaisuusia Pekka Toijan ja Juha Lehtisen kanssa Tampereen SM-kisoissa 2012 (photo: KTS)

Luokittelu: