Hyviä veneitä myynnissä Viklapörssissä

Viklaluokka tarjoaa todella monipuolisia haasteita reippaasta ulkoilmaurheilusta kiinnostuneille olet sitten mies, nainen, tyttö tai poika, vähän kookkaampi tai pienempi, gasti tai kippari, 10- tai 70-vuotias tai jotain siltä väliltä. Monipuoliset miehistökombinaatiot tekevät Viklasta todella monelle sopivan veneen.

Kansainvälisesti "Snipe Class International Racing Association" - Suomessa "Snipe Class Finland", tuttavallisemmin "Suomen Viklaliitto - Finlands Snipe Förbund" - yhdistää monia kevytvenepurjehtijoita. Veneitä on rekisteröity Suomessa vuosien varrella lähes tuhat, luokka täyttää Suomessa 70 vuotta ja SM-kisoja niitäkin on purjehdittu yhtäjaksoisesti jo 70 vuoden ajan. Molemmat Suomen ennätyksiä alallaan. Olemme arvioineet, että yli 20000 henkilöä on purjehtinut Viklaa kotivesillämme. Huimia lukuja suomalaisittain.

Hyvä merikelpoinen ja lujatekoinen vene, joka purjehtii hyvin, puomi korkealla, ei spinnu- tai trapetsimurheita, mukavaa porukkaa, aktiivista toimintaa aidossa Serious Sailing Serious Fun hengessä. Tarjolla treenejä, kisoja kotimaassa ja ulkomailla Euroopassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, Japanissa... näissä kaikissa paikoissa on nähty myös suomalaisia viklapurjehtijoita.

Haluatko sinä olla joukossa mukana? Nyt jos koskaan kannattaa tarttua mahdollisuuteen ja hankkia itselle Vikla, Snaippi, miten vaan. Viklapörssistä niitä löytyy (http://snipe.fi/fi/forum/4). Ja kun oikein tinkaat niin saatat päästä loistaviin kauppoihin. Samalla ehdit vielä saada purjehduskuntosi kohdilleen elokuun 2018 EM-kisoihin Poriin! Ainutlaatuinen arvokisakokemus tarjolla.

Hanki vene nyt, jos yllä oleva kirjoitus herätti ajatuksia. Haluamme sinut mukaan toimintaan. Viklaluokassa autetaan kaikki alkuun!

teksti: kaisaarhelo | 20170615
kuva: Suomen ja Kroatian mestarit eli Hungry Heart Racing Team Kotkan vesillä 2017 (photo SirkkaLaine)

Luokittelu: