Kotkan ja Porin TrySnipe-tilaisuudet

Kotka 6.6
Trysnipe -tapahtuma ja kolmen viklan harjoitukset olivat tänään Kotkassa mukavassa säässä. Mukana oli kaksi kokeilijaa sekä Clapa ja Matti, Risto ja Anniina sekä Pekka ja Eija.
teksti: Eija Enberg

Pori 8.6
Porin TrySnipe tapahtumaan osallistui kolme innokasta kokeilijaa. Maissa kerrottiin ensin Viklasta, liitosta ja toiminnasta paikallislaivueessa. Sitten siirryttiin vesille yhden Viklan ja vaihtomiehistökumiveneen voimin. Tuulta oli juuri sopivasti ensikertalaisille. Aluksi jopa liian vähän. Laivueen menestyneimmän kipparin käsissä vene kuitenkin kulki olosuhteisiin nähden lennokkaasti. Tiukkoja tilanteita ei syntynyt.
Kun kokeilijat olivat saaneet koukuttavan annoksen viklahurmosta, siirryttiin takaisin jollasatamaan katsomaan kuinka näppärästi kaksi venettä saadaan pakattua maantiemoodiin, kisareissua varten. Pakkauksen lomassa jaettiin uusien puosujen gastivuorot Tampereen ranking kisoihin.

Eli FIN30450:n keulaosastolla hääräilee Nässyn rankingin molempina päivinä uunituoretta gastienergiaa. Jotta tulokkaiden alkuinnostus ei heti hyytyisi, olisi suotavaa että muut kisaan osallistuvat venekunnat antaisivat tulokkaiden voittaa edes pari lähtöä.

T. Porin Viklalaivue ja Karin gastihautomo
teksti: Kari Nyqvist

kuvat: Eija Enberg

Luokittelu: