Kiinnostaako Naisten Mestaruuskisat Womens Championship | Rekisteröinti avattu | Bracciano 25-28.8.2016

Rekisteröinti avattu
ks. www.snipeworlds.org/womens

SnipeDayssä viime lauantaina heräsi hirmuinen innostuksen ja kiinnostuksen henki, kun tuli puhetta Italian Braccianossa järjestettävistä kisoista. Paikkahan on upea kraaterijärvi Roomasta 30 km pohjoiseen. Tom Cruise on kuulemma vihitty linnassa kaupungin keskustassa (pieni historiallinen kaupunki).

Veera ja Mai ilmoittautuivat jo gasteiksi ja Maija kippariksi, jos vaan löytyy muita kippareita ja gasteja reissuun. Pasi S. lupasi ajaa pari venettä alas ja takaisin, jos sikseen tulee. Kun vielä Timo saa houkuteltua kuvassa olevan tyttärensä ja vaimonsa, Pekka tyttärensä ja Hannis+Mirris kiinnostuvat, niin siitähän syntyy niin huimasti girl poweria, että muut kansakunnat ovat ihmeissään.

Haussa on matkanjohtaja, joka on itse osallistumassa reissuun! Askelmerkkejä saa mm. allekirjoittaneelta, joka on pollannut paikan 2013 ja hyväksi todennut. Jatkokeskustelut kiireesti käyntiin vaikkapa luokan FB-sivuilla. Matkaohjeita seuraavassa ViklaKlinikassa, jos kiinnostusta riittää. Mahdolliset vuokraveneet kannattaa varata heti! Ko. kisahan ei ole virallinen Sailing Worldin tunnustama Naisten MM-kisa vaikka Viklaluokka sitä sellaisena pitääkin.

Kisatiedot
http://www.snipetoday.org/eventi/g-3-2rdu8peklv6parnnq9a01pdavc_20160825
Ja www.snipeworlds.com/womens

uutinen: 20160324 | kaisaarhelo
kuva I: Pii Wahlroos vauhdissa Hesan Regatassa 2015 (photo AnuStreng)
kuva II:Espanjalainen tuleva Lontoon matchrace olympiavoittaja tässä veneessä gastina v. 2004 Ranskan EM:ssä.

Luokittelu: