Pirskahteleva pikkujoulukutsu | Ilmoittaudu heti, viim. 20.11 mennessä!

Tervehdys viklakansa! Varatkaapa kalentereistanne la 28.11. ilta, ellette halua missata pikkujoulukauden parhaita juhlia, jotka on tietty Viklaliiton pikkujoulut!

Suomen purjehduskausi alkaa olla innokkaimpienkien kohdalla ohi, mutta kurppakausihan ei lopu koskaan! Tervetuloa juhlimaan ikimuistoisia Viklaliiton pikkujouluja Helsinkiin ravintola Sea Horseen lauantaina 28.11. klo 19. Luvassa Sea Horsen takuuvarmaa ruokaa & juomaa sekä lähes yhtä takuuvarmaa ohjelmaa by Hanna & Maija! Ilta jatkuu niin pitkään kun sitkeimmät pysyvät pystyssä! Osoite kuinka ollakaan: Kapteeninkatu 11, 00140 Helsinki. Puh. (09) 628 169.

Ja pikkujoulujahan ei pidä ottaa vain purjehduskauden päättäjäisinä vaan vähintään yhtä paljon talvikauden alkajaisina. Illan pimetessä ja viinin huvetessa uskon, että keksitään kuin vahingossa mahtavia kurppailuideoita myös talven varalle!

Ilmoittaudu osoitteeseen hanna.lietoatgmail.com tai puh 0405590550 (mieluiten tekstarilla) mahdollisimman pian, mieluummin heti, mutta viim. 20.11. mennessä.

Iloisin pikkujouluterkuin,
Hanna & Maija

***************************************************************
Ennakkotieto
Paikka toistaiseksi auki, mutta Helsingissä olemme ja luvassa takuuvarman hulvaton ilta:) Saa jakaa ja mainostaa! Virallinen kutsu seuraa lähiaikoina.

ja JOS on aivan ensiluokkaisia paikkaideoita- ja toiveita niin otetaan vastaan. Myös ohjelman suunnitteluun saa ilmoittautua!

Lisätiedot täältä
- Liiton FB-sivuta "Helsingin Viklalaivue - Snipe Fleet 481"

Pikkujouluterveisin
Hanna Lieto FIN30480
hanna.lietoatgmail.com

Luokittelu: