Kokeile Viklaa 27.5 | TrySnipe 3

Tapahtuman päivämäärä: 
Ke, 27/05/2015

Hei,
oletko jo ilmoittautunut ensi viikon keskiviikon Kokeile Viklaa-tilaisuuteen. Tee se heti.

Tässä vähän lisätietoja.

Olemme varanneet paikalle muutamia vikloja, joissa kussakin on kokenut kippari mukana. Pääset kokeilemaan miltä vikla tuntuu gastin paikalta ja taitojesi mukaan voit päästä myös veneen peräsimeen.

Teemme miehistön vaihdot suoraan kumiveneestä. Omaa vuoroasi odottaessasi voit samalla seurata kuinka viklat viilettävät vesillä.

Varusteet sään mukaan. Jos sinulla ei ole purjehdusvermeitä, niin verkkarit, lenkkarit ja tuulipuku käyvät ihan hyvin. Vaikka ei sataisi, niin varaudu kuitenkin siihen, että roskevesi kastelee vaatteesi. Vaatteet on mahdollista vaihtaa pukuhuoneissamme ja kokeilun päälle voi käydä suihkussa ja saunassa.

Ota mukaan omat pelastusliivit, jos sinulta löytyy. Ilmoitatko etukäteen, jos sinulla ei niitä ole, niin varaamme sinulle lainaliivit. Aloitamme klo 17:00 ja toivomme, että tulet paikalle klo 18:00 mennessä. Jatkamme niin pitkään, että kaikki pääsevät vesille.
Jos tuulee liikaa, niin emme mene vesille. Jos tuuli näyttää jo etukäteen mahdottomalta, niin pyrimme ilmoittamaan maililla iltapäivän aikana. Sade ei meitä pysäytä.

Ota ihmeessä yhteyttä, jos jäi jotain kysyttävää.

Tervetuloa!
Viklaterveisin
Reino | 0400 451 839

Tapahtumat: