Historiikkiuutisia | Tilaa kirja ennakkoon itsellesi ja lahjaksi, varaa oma tuki-ilmoitus, hommaa mainoksia - Aktivoidu nyt, jos haluat vähääkään edesauttaa kirjan valmistumisessa!

02/11/2014
Kuva: "Ennen oli kaikki paremmin: kisoihinkin lähdettiin kunnon kulkuvälineillä".
Lue seuraavasta, miten sinä voit antaa oman panoksesi kirjan synnyttämiseen.

Historiikin kokoamisessa on alkanut viimeinen vaihe. Historiikkitoimikunta urakoi kirjaa kasaan "hullun lailla". Jotta kirja todella saadaan painosta ulos helmikuun venemessuihin mennessä, jokainen meistä voi auttaa kirjan tekemiseen liittyvien valmistuskulujen kattamisessa tilaamalla kirja ennakkoon, varaamalla oma tuki-ilmoitus (oma nimi kirjan tukijoiden joukkoon) sekä hankkimalla mainos omalta työpaikalta tai mistä muualta tahansa. Ja tietysti maksamalla nämä hetimmiten liiton tilille.

Status marraskuun alussa
Sisällysluettelo on päätetty ja lähes kaikki juttumateriaali on jo kerätty. Tekstisivuja on tätä kirjoitettaessa kasassa jo yli 150 ja kokonaan uusia jutunaiheita otetaan mukaan enää hyvin harkiten. Kirjaan on saatu mukaan erittäin mielenkiintoista materiaalia luokan alkuajoista Suomessa vuodesta 1947 aina nykyhetkeen saakka. Sen verran voi paljastaa, että aihepiirit koskettelevat monipuolisesti luokan historiaa Suomessa kattaen lähes tuhannen veneen tiedot, kaikkien maassa vaikuttaneiden viklalaivueiden tarinat, lukuisia mielenkiintoisia henkilötarinoita, kisamatkakuvauksia ja veneen trimmaamiseen, taktiikkaan ja tekniikkaan liittyviä juttuja.

Ja millä muulla luokalla Suomessa on esittää 67. vuoden yhtäjaksoinen SM-historia. Ei ilmeisesti millään - Viklaluokka on järjestänyt SM-kisoja jo vuodesta 1948!

Haluathan olla mukana varmistamassa, että kirja saadaan ajallaan maksuun eli taitto- ja painatuskulut hoidettua ja samalla tämä arvokas historiikkiopus julkaistua 2015 venemessuille. Tarvitsemme kaikki mahdolliset maksut sisään mahdollisimman pian. Kanna siis kortesi kekoon ja aktivoidu seuraavissa:

**************************************************
ENNAKKOTILAUS

 • kirjan ennakkotilaukset (vain 30 euroa, ilmestymisen jälkeen hinta 40 euroa)

  MAINOKSET ja TUKI-ILMOITUKSET

 • Koko sivun mainos etusisäsivulle (1000 e)
 • Koko sivun mainos takasisäsivulle (800 e)
 • Puolen sivun mainos (500 e)
 • 1/8 sivun vaakamainos (200 e)
 • kannatusteksti yksityisille ja yhdistyksille (100 e)

  TUKIMAKSU

 • vapaaehtoinen Historiikkitukimaksu (suuruus itse päätettävissä)

  MAKSUT Viklaliiton tilille: FI34 5723 0210 0139 05
  ILMOITA samalla työryhmälle sähköpostilla: historiikkitoimitusatsnipe.fi

  Kirjan ennakkotilausohje , mediakortti eli mainospaikkatiedot löytyvät myös linkistä http://snipe.fi/node/832.

  **************************************************

  NIMI TUIJOIDEN JOUKKOON
  Haluatko nimesi tukijalistalle? Pääset henkilötukijoiden joukkoon lähettämällä nimesi toimikunnalle ja maksamalla 100 eur viklaliiton tilille. Pankkisiirron ilmoituskenttään "historiikki-ilmoitusteksti: oma nimi tai muu teksti" (ei yrityksille).

  Historiikkijulkaisun kunniaksi järjestetään kunnon bileet eli gaalailta Venemessujen lauantaina. Seuraa ilmoittelua. Toimikunta ottaa hyviä paikkaehdotuksia vastaan vielä hetken aikaa.

  Historiikkitoimikunta
  psta
  Kai Saarhelo
  historiikkitoimitusatsnipe.fi
  päivitetty 2014-11-08

 • Luokittelu: