Myyty Vikla

Aikanaan kisasin gastina muutaman kerran Hgin ja Hangon regatoissa 1980-luvulla ja päätin silloin hankkia itselleni viklan. Vuokrasin muotit. Hankin veneentekijän. Joku vikla-kilpailija asensi takilat, hankki minulle maston ja purjeet (merkinnällä SM-78) ja trimmasi ajan hengen mukaisesti.

Viklaa käytin muutamina kesinä, mutta harrastus jäi aika vähäiselle ulkomailla asumiseni takia.

Myyntiä varten olen puhdistanut veneen ja kiillottanut. Pyysin jokin aika sitten Vikla Liitosta apua narujen ja takilan selvittelyssä. Eräs herrasmies, jonka nimeä en enää muista, tulikin luokseni, selvitti narut ja yhdessä nostimme purjeet. Hän totesi, että vikla on purjehduskunnossa. Nyt viklassa on kattava purjehdusvarustus. Kiitos hänelle avusta.

Jalkaliinat olen vaihtanut uusiin (6/23). Muutamin paikoin on vähäisiä lujitemuovin värisävymuutoksia. Viklaa ei ole mitattu kilpailuja varten.

Kauppaan kuuluu myös rantakärry, jossa sekä irrotettava tanko siirrettäessä käsin että irrotettava kärryn jatkoaisa, jossa vetokoukku, mikäli siirtoon halutaan käyttää ajoneuvoa.

Vikla-purjeveneen siirto kaikkine varustuksineen rantakärryn kera on mahdollista järjestää, josta toimenpiteestä on kuitenkin sovittava erikseen. Veneen nykyinen sijoituspaikka on Vuosaari / Helsinki.

Venettä ei ole mitattu.

Kysymysten esittämistä tai näyttöä varten on sovittava omistajan kanssa erikseen:

Pekka Rautimo - 040-5458112 - pekka_rautimoatyahoo.com
Kesäterveisin,
P e k k a R a u t i m o