FIN | Kilpapurjehdussäännöt Osa 2 | SPV:n sääntöseminaari 20.4

Tapahtuman päivämäärä: 
Ke, 20/04/2022

SÄÄNTÖSEMINAARI - PKS OSAN 2 SÄÄNNÖT
Ajankohta on siirtynyt 5.4 --> 20.4
Kevään toinen sääntöseminaari pidetään 20.4. klo 18-20:30 etänä. Aiheena PKS osan 2 säännöt. Voit ilmoittautua mukaan TÄSTÄ (https://www.lyyti.in/Saantoseminaari_293_9847). Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ennen seminaaria.
Kurssi piti

PÄTEVYYSHAKEMUKSET
Kilpailutoimihenkilöiden pätevyyshakemukset ovat siirtyneet maaliskuun aikana sähköisiksi. Tästä eteenpäin niin uudet kuin uusintahakemuksetkin tehdään sähköisesti ja vanhat lomakkeet ja palautusprosessit siirtyvät historiaan. Voit käydä katsomassa pätevyyshakemuksia SPV:n sivuilla.

PÄTEVYYDET
Kilpailunjärjestäjä- ja aluetuomaripätevyyksien vaatimukset ovat muuttuneet. Kun aiemmin vaadittiin kurssien lisäksi neljä praktiikkaa pätevyyden myöntämiseksi, on vaatimus nyt kaksi praktiikkaa, joista toinen kurssin käymisen jälkeen. Tutustu pätevyysvaatimuksiin lisää SPV:n sivuilla. Tavoitteena on madaltaa kynnystä kouluttautumaan lähtemiseen ja kasvattaa pätevöityneiden toimihenkilöiden määrää.

Liitteenä tuorein listaus SPV:n kilpailutoimihenkilöistä. Jos kohdallanne yhteystiedot eivät ole oikein niin olethan suoraan minuun yhteydessä niin korjataan asia. Mikäli listalla ei virheellisesti ole nimeäsi vaikka kuuluisi, olethan siitäkin minuun yhteydessä niin selvitetään asia.

SPV on tarjoamassa pätevöityneille kilpailutoimihenkilöille mahdollisuuden hankkia kumppanihinnalla Helly Hansenin ”Race Officer”-malliston vaatteita. Tästä lisää infoa lähipäivinä.

Kohti kesää,

Tapio Nirkko
Kilpapurjehdus, Nuoret Huiput -vastuuvalmentaja
0440293293
Suomen Purjehdus ja Veneily ry

Tapahtumat: