TrySnipe | Kokeile Viklaa | Hki ja Turku | to 23.5 klo 17.30 alkaen

Tapahtuman päivämäärä: 
To, 23/05/2019

TRYSNIPE
1. Turku, TPS
2. Helsinki, HSK

Kevytvenetoimikunta ja Helsingin Viklalaivue järjestävät TrySnipe-kokeilutilaisuuksia:
- torstaina 23.5 alkaen klo 17:30
- keskiviikkona 29.5 alkaen klo 17:30

https://hoski.fi/2019/04/24/trysnipe-kokeile-viklaa-23-5-ja-29-5/

* * * * *
Lähde kokeilemaan viklapurjehdusta ja löydä siitä itsellesi uusi harrastus.

Viklapurjehdus sopii kaikille, nuorille ja aikuisille, naisille ja miehille. Niinpä Suomessakin enemmistön muodostavat nykyään seka-, junnu- ja naistiimit.

Viklan saa purjehduskuntoon parissa minuutissa, joten sillä on helppo lähteä purjehtimaan vaikka työpäivän päätteeksi. Vikla opettaa purjehtimaan, sillä pienetkin köysien kiristykset ja miehistön roikkumiset tuntuvat heti. Monet viklailijoista ovat myös matkapurjehtijoita, jotka haluavat treenata kahden hengen jollalla oppiakseen "purjehtimaan oikein".

Vikla siis opettaa purjehtimaan ja tarjoaa oivan tilaisuuden myös kilpailuvietin tyydyttämiseen vaikkapa oman seuran iltakisoissa. Jos perheen juniori on optitreeneissä niin vanhemmat voivat samaan aikaan purjehtia Viklalla. Ja viikonloppuna voi junnu ja aikuinen lähteä yhdessä viklailemaan.

Ilmoittaudu viimeistään viikko ennen tapahtumaa: hallitusatsnipe.fi

* * * * *

Vikla on HSK:n ja Suomen suosituin kevytvene. Eteläisellä jollakentällä majailee toista tusinaa viklaa. Joka tiistai Viklat purjehtivat tiistaikisoissa ja ahkerimmat osallistuvat kesäviikonloppuina kotimaassa ranking- ja SM-kilpailuihin sekä osa myös ulkomaisiin kisoihin Euroopassa ja Amerikassa.

Viklapurjehdus sopii kaikille, nuorille ja aikuisille, naisille ja miehille. Niinpä SM-kisoissakin enemmistön muodostavat naisjoukkueet, junnut ja sekamiehistöt.

Viklan saa purjehduskuntoon parissa minuutissa, joten sillä on helppo lähteä purjehtimaan vaikka työpäivän päätteeksi. Monet viklailijoista ovat myös matkapurjehtijoita, jotka haluavat osallistua kisoihin kahden hengen jollalla. Vikla sopii siis mainiosti myös köliveneilijöille ”herkemmän” purjehduksen oppimiseen ja kilpailuvietin tyydyttämiseen. Jos perheen juniori on optitreeneissä, niin vanhemmat voivat samaan aikaan purjehtia Viklalla. Ja viikonloppuna voi lähteä junnu ja aikuinen yhdessä viklailemaan.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja hallitusatsnipe.fi.

Tervetuloa!

* * * *

VENETARPEITA
Ilmoita mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, mielellään jo talvella, mikäli etsit kisavenettä ja kaipaat vinkkejä tai muuta apua asiassa. Kisaveneitä ei nimittäin saa ihan kaupan hyllyltä. Asiassa auttavat kai.saarheloatsnipe.fi ja juha.lehtinenatsnipe.fi.

Tapahtumat: