Kisailta pääkohderyhmänä "ensimmäistä osallistumista harkitsevat ja pitkän tauon jälkeen mukaan lähtevät" | osa 1/2 | 11.3 klo 19:30 | Google Meet webinaari

Tapahtuman päivämäärä: 
To, 11/03/2021

Epäröitkö lähteä kisoihin? Oletko kilpapurjehdusurasi alkutaipaleella tai onko edellisestä kisasta kulunut pitkä aika? Tahtooko kenties lapsesi purjehtia kilpaa, mutta kilpapurjehdus on sinulle täysin vieras alue?

Ei hätää, BSF järjestää Kari Nyqvistin valmisteleman kahden illan mittaisen nettikoulutuksen, jossa käydään juurta jaksaen kisakuviot ilmoittautumisesta, kisamatkalle lähdöstä ja kisasataman parkkipaikalle tulosta aina vesille lähtöön ja muuhun olennaiseen.

Ensimmäinen ilta torstaina 11.3 klo 19:30 ja toinen 18.3 klo 1930
Hyödynnä tilaisuus!

Illat vetää BSF:n kevytvenejaoston kippari, Viklaliiton mittamies ja entinen viklakippari itsekin Kari Nyqvist.
Myös Viklaliiton jäsenet ovat tervetulleita!

OSALLISTUMISLINKKI KISA-ILTAAN 11.3 KLO 1930
Kokous hoidetaan google meetillä
https://meet.google.com/ask-dqqi-ohu

KOHDERYHMÄ
Kisaillasta tietoa ja taitoa ensimmäisiin ratakisoihin tai varmuutta vielä alkutaipaleella oleville kilpapurjehtijoille.
Kisailta on jaettu kahdelle peräkkäiselle torstaille. Osa 2 pidetään to 18.3. klo 19.30.

Illat on suunnattu erityisesti sellaisille purjehtijoille, jotka aikovat osallistua ensimmäiseen ratapurjehdusregattaan tai seuran keskiviikkokisaan. Illan aikana keskustellaan paljon ja kuullaan kokemuksia ja vinkkejä, joita ei oppikirjoista välttämättä löydy.

Iltojen teemat sopivat hyvin myös sellaisille junioripurjehtijoiden vanhemmille, joilla ei ole omakohtaista kokemusta kilpapurjehduksesta. Iltojen aikana läpikäytävä materiaali on laadittu kevytveneregattaa silmällä pitäen, mutta kölivenekisaankin haikailevalle Kisa-illoista saa hyviä vinkkejä ja varmuutta.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia eli myös Viklapurjehtijat ovat tervetulleita

Illat alustaa BSF:n kevytvenejaoston laivuekapteeni Kari Nyqvist.

Tervetuloa!

Tapahtumat: