Fyysinen valmistautuminen kauteen - materiaali

OSA 1 - 19.1.2021
Viklahallituksen ideoiman Snipe purjehtijan polku -webinaarisarjan ensimmäisessä osassa Ville Aalto-Setälä kertoi purjehtijan kauteen valmistavasta fyysisestä treenaamisesta.

Ville on menestyneimpiä suomalaisia viklapurjehtijoita, moninkertainen Suomenmestari, Laser junnu MM 1 ja tosissaan aikanaan Finn-jollalla olympialaisiin tähdännyt.

Illan esitysmateriaalit löytyvät pdf-tiedostoina alla ja ne sisältävät useita purjehtijalle hyödyllisiä liikkeitä ja harjoitteita.

++++++++++++++++++
KANSALLISSIHTEERIN EM-KM-HAASTE 2021

Liity whatsapp-ryhmään "Snipe Finland km-haaste" ja käy lisäämässä listalle omat harjoituskilometrisi vuoden alusta aina elokuun loppuun. Seurataan kertymää ja katsotaan määrävälein, päästäänkö lihasvoimavetoisesti Splitiin EM-kisoihin (2600 km) vai jäädäänkö matkalle ruikuttamaan.

++++++++++++++++++
Vuoden 2021 Snipe purjehtijan polku -sarja koostuu seuraavista webinaareista
ja se on etäpalavereina toteutettava luento- ja keskustelutilaisuuksien sarja ajankohtaisista aiheista. Teemoja voit itsekin ehdottaa ja ennakkokysymyksiä lähettää osoitteeseen hallitusatsnipe.fi tai soittaa jollekin hallituksen jäsenelle.

Ti 19.01 osa 1 - Kauteen valmistava treenaaminen
Ma 15.02 osa 2 - Kilpapurjehdussäännöt 2021-2024
Ti 16.03 osa 3 - Veneen kunnostus ja valmistelu kisakäyttöön
Ti 20.04 osa 4 - Viklan trimmivinkit

++++++++++++++++++
Koronavuodesta huolimatta SM2020 keräsi Kulosaareen 25 tiimiä. Eiköhän panna Porin SM2021-kisojen tavoitteeksi 30 venettä!

++++++++++++++++++

Snipe Class International Racing Association ja Suomen toiminnasta vastaava yhdistys Suomen Viklaliitto ry - Finlands Snipe Förbund rf tarjoavat tämän pienen kahden hengen jollan ympärillä ikimuistoisia elämyksiä, kokemuksia, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta myös elämänmittaisia ystävyyssuhteita mukavassa seurassa ympäristöystävällisen merellisen harrastuksen parissa.

Tervetuloa mukaan koulutuksiin ja toimintaan!
Viklahallitus