Viklapörssi | For Sale

VIKLAPÖRSSI
Viklaliiton tavoitteena on pitää luokka elinvoimaisena mm. tarjoamalla markkinapaikka Viklatuotteiden kaupankäynnille ja alusta purjehtijoiden vuorovaikutukselle. Myyntipörssi ja vuokravenepörssit sijaitsevat näillä www.snipe.fi-sivuilla. Sen sijaan "gastipörssi" toimii parhaiten, kun etsit gastia tai tarjoudut sellaiseksi luokan whatsapp tai facebook sivuilla.

Viklapörssi

Ilmainen markkinapaikka, johon voi jättää "Ostetaan ja Myydään" vene- ja tarvikeilmoituksia. Palvelu tarjolla myös ei-jäsenille. Automaatti ei toimi, joten lähetä myydään-ostetaan-vaihdetaan-annetaan-ilmoitetuksesi Kaille (kai. Saarhelo @ gmail.com).

Gastipörssi

Voit ilmoittaa halukkuutesi gastin hommiin ja saatat päästä vesille. Kerro myös kiinnostaako kisat, treenipurjehdukset sekä myös paikkakunta. Paras paikka olla aktiivinen tässä asiassa on luokan whatsapp: Snipe Class Finland.

Viklaliiton vuokravene Mojo

http://snipe.fi/fi/node/2363

Viklaliiton traileri

Jäsenten vuokrattavissa oleva kolmen veneen traileri, 30 €/vuokrauskerta.
Ohje: http://snipe.fi/fi/node/1730

* * *

Viklatuotteet

Viklaliitto hankkii silloin tällöin Vikla-aiheisia tuotteita myyntiin. Listalla on mm. ollut, pikee-paitoja, rugbypaitoja, fleecejä, kaulapuffeja ja pyyhkeitä. Ehdotuksia ottaa vastaan kai.saarheloatsnipe.fi.

Viklakauppa Snipe Import Finland

Juha Lehtisen ja allekirjoittaneen "Viklakauppa", joka myy ja välittää veneitä, mastoja, peräsimiä, Velas purjeita, venepressuja yms. viklakamaa, mikäli tarvitset apua hankinnassa. Voit myös kysyä ihan vaan neuvoja näissä asioissa, mikäli haluat itse olla aktiivinen myymisessä tai ostamisessa.

Kaikista näistä voit kysellä: kai.saarheloatsnipe.fi