Viklapörssi | Buy & Sell

OHJE
Jos haluat ilmoittaa Viklapörssissä myynnissä olevasta tai halutaan ostaa -tuotteesta, lähetä ilmoituksesi Kaille, email: kai.saarheloatgmail.com.

VIKLAPÖRSSIIN TÄSTÄ

Viklapörssi on Viklatarvikkeiden markkinapaikka, johon kuka tahansa voi jättää "Ostetaan tai Myydään" ilmoituksen.

Palvelu on ilmainen. Toki Viklaliitto toivoo, että maksaisit vaikkapa gastimaksun(20 e) maksamista siitä ilosta, että saat ilmoituksesi esille (jäsenmaksuohje http://snipe.fi/fi/node/23).

Ilmoituksesi laitetaan sen jälkeen Viklapörssiin. Voit myös kysyä mahdollisista "tiskin alla myynnissä olevista kisaveneistä" kertomalla mihin tarkoitukseen ja minkä hintaluokan venettä etsit.

VIKLAPÖRSSIIN TÄSTÄ
https://snipe.fi/fi/forum

ELINVOIMAINEN VIKLALUOKKA
Viklaliiton tavoitteena on pitää luokka elinvoimaisena ja aktiivisena kisaluokkana tarjoamalla "alustan kevytvenepurjehduksesta kiinnostuneille", järjestämällä seurojen kanssa kisa- ja harjoitustapahtumia sekä tarjoamalla markkinapaikan Viklatuotteiden kaupankäynnille.
Myyntipörssi ja vuokravenepörssit sijaitsevat näillä www.snipe.fi-sivuilla (https://snipe.fi/fi/forum)
Gastipörssi" toimii parhaiten, kun etsit gastia tai tarjoudut sellaiseksi luokan kanavissa: whatsapp (Snipe Class Finland) tai facebook-sivuilla (Suomen Viklaliitto).

KOKEILE MOJO-VIKLAA
Katso tiedot: http://snipe.fi/fi/node/2363

VIKLALIITON TRAILERI
Jäsenten vuokrattavissa oleva kolmen veneen traileri, 30 €/vuokrauskerta.
Ohje: http://snipe.fi/fi/node/1730

* * *

VIKLATUOTTEET
Myynnissä edelleen muutamia historiikkikirjoja. Viklaliitto hankkii silloin tällöin Vikla-aiheisia tuotteita myyntiin. Listalla on mm. ollut, pikee-paitoja, rugbypaitoja, fleecejä, kaulapuffeja ja pyyhkeitä. Ehdotuksia ottaa vastaan hallitusatsnipe.fi

VIKLAKAUPPA - SNIPE IMPORT FINLAND
SIF elää nykyään hieman hiljaiseloa. Varastossa on vielä joitain viklatarvikkeita. Lisätietoja : juha.lehtinenatsnipe.fi / 0500 777299/ www.snipeimport.fi

Kaikista venekauppaan liittyvistä asioista voit kysellä seuraavilta:
kai.saarheloatgmail.com ja juha.lehtinenatsnipe.fi

päivitetty 20220712 | kaisaarhelo