Viklapörssi | Buy & Sell

VIKLAPÖRSSI - MYYDÄN JA OSTETAAN
Viklapörissi on ilmainen markkinapaikka, johon voi jättää "Ostetaan ja Myydään" vene- ja tarvikeilmoituksia. Palvelu tarjolla myös ei-jäsenille. Toki Viklaliitto suosittelee jäsenyyttä kaikille Viklapörssin palveluita käyttäville.
https://snipe.fi/fi/forum

OHJE
Koska tunnusluku-salasana-automaatti ei toimi, LÄHETÄ MYYDÄÄN TAI OSTETAAN ILMOITUKSESI: kai.saarheloatgmail.com. Laitan ilmoituksesi Viklapörssiin. Minulta voit myös kysyä mahdollisista "tiskin alla myynnissä olevista kisaveneistä".

ELINVOIMAINEN VIKLALUOKKA
Viklaliiton tavoitteena on pitää luokka elinvoimaisena ja aktiivisena kisaluokkana mm. tarjoamalla markkinapaikka Viklatuotteiden kaupankäynnille ja alusta purjehtijoiden vuorovaikutukselle. Myyntipörssi ja vuokravenepörssit sijaitsevat näillä www.snipe.fi-sivuilla (https://snipe.fi/fi/forum)
Sen sijaan "gastipörssi" toimii parhaiten, kun etsit gastia tai tarjoudut sellaiseksi luokan mediakanavissa: whatsapp (Snipe Class Finland) tai facebook (Suomen Viklaliitto).

VUOKRAVENE MOJO
Katso tiedot: http://snipe.fi/fi/node/2363

VIKLALIITON TRAILERI
Jäsenten vuokrattavissa oleva kolmen veneen traileri, 30 €/vuokrauskerta.
Ohje: http://snipe.fi/fi/node/1730

* * *

VIKLATUOTTEET
Myynnissä edelleen muutamia historiikkikirjoja. Viklaliitto hankkii silloin tällöin Vikla-aiheisia tuotteita myyntiin. Listalla on mm. ollut, pikee-paitoja, rugbypaitoja, fleecejä, kaulapuffeja ja pyyhkeitä. Ehdotuksia ottaa vastaan hallitusatsnipe.fi

VIKLAKAUPPA - SNIPE IMPORT FINLAND
SIF elää nykyään hieman hiljaiseloa. Varastossa on vielä joitain viklatarvikkeita. Lisätietoja : juha.lehtinenatsnipe.fi / 0500 777299/ www.snipeimport.fi

Kaikista venekauppaan liittyvistä asioista voit kysellä: kai.saarheloatgmail.com ja juha.lehtinenatsnipe.fi