Viklapörssi | For Sale

VIKLAPÖRSSI
LÄHETÄ MYYDÄÄN TAI OSTETAAN ILMOITUKSESI OSOITTEESEEN kai.saarheloatgmail.com.
Laitan osto/myyntitiedotteen Viklapörssiin. Salasana-automaatti ei toimi.

Viklaliiton tavoitteena on pitää luokka elinvoimaisena mm. tarjoamalla markkinapaikka Viklatuotteiden kaupankäynnille ja alusta purjehtijoiden vuorovaikutukselle. Myyntipörssi ja vuokravenepörssit sijaitsevat näillä www.snipe.fi-sivuilla. Sen sijaan "gastipörssi" toimii parhaiten, kun etsit gastia tai tarjoudut sellaiseksi luokan mediakanavissa: whatsapp (Snipe Class Finland) tai facebook (Suomen Viklaliitto).

Viklapörssi

Ilmainen markkinapaikka, johon voi jättää "Ostetaan ja Myydään" vene- ja tarvikeilmoituksia. Palvelu tarjolla myös ei-jäsenille, toki Viklaliitto suosittelee jäsenyyttä kaikille Viklapörssin palveluita käyttäville.

Gastipörssi

Voit ilmoittaa halukkuutesi gastin hommiin ja saatat päästä vesille. Kerro myös kiinnostaako kisat, treenipurjehdukset sekä myös paikkakunta. Paras paikka olla aktiivinen tässä asiassa on luokan whatsapp: Snipe Class Finland.

Viklaliiton vuokravene Mojo

http://snipe.fi/fi/node/2363

Viklaliiton traileri

Jäsenten vuokrattavissa oleva kolmen veneen traileri, 30 €/vuokrauskerta.
Ohje: http://snipe.fi/fi/node/1730

* * *

Viklatuotteet

Viklaliitto hankkii silloin tällöin Vikla-aiheisia tuotteita myyntiin. Listalla on mm. ollut, pikee-paitoja, rugbypaitoja, fleecejä, kaulapuffeja ja pyyhkeitä. Ehdotuksia ottaa vastaan kai.saarheloatgmail.com.

Viklakauppa Snipe Import Finland

SIF elää nykyään hieman hiljaiseloa. Varastossa on vielä joitain viklatarvikkeita, mm. uusi Persson masto! Lisätietoja : juha.lehtinenatsnipe.fi / 0500 777299/ www.snipeimport.fi

Kaikista venekauppaan liittyvistä asioista voit kysellä: kai.saarheloatgmail.com ja juha.lehtinenatsnipe.fi