Kiinnostaako päästä kokeilemaan viklaa

Kiinnostaako veneen vuokraus

Viklaliitto on saanut omistukseensa pääisiäisenä 2020 uuden viklan eli Persson Marinen Tanskassa 1999 valmistaman FIN29629 täysiverisen kisaveneen nimeltään Mojo. Venettä pidetään toistaiseksi Lauttasaaressa HSK:lla.

Kotkan laivueen hallussa on SvanteBoats FIN24238.

Mojoa säilytetään lahjakirjan mukaisesti HSK:lla ja sitä vuokrataan kiinnostuneille pientä korvausta vastaan (15 EUR/kerta). Ensimmäinen kerta on ilmainen. Mojolla on aikoinaan purjehdittu rapakon toisella puolella mm. juniori MM-kisoissa. Helsingin Viklalaivue hallinnoi venettä ja vastaa sen huolenpidosta.

Käyttöajatus

Lahjoittajan ajatuksena on tukea Viklaliiton toimintaa ja tarjota TrySnipe-kokeilutilaisuuksissa kävijöille ja purjehduskipinän saaneille mahdollisuus päästä vesille vakuuttumaan Viklapurjehduksen hienouksista ennen mahdollisen oman veneen hankintaa. Ajatuksena on myös vuokrata ko. veneitä harjoitus- ja kisakäyttöön.

Varausohje löytyy tästä http://snipe.fi/fi/node/2381.

Viklaliitto haluaa kiittää Timo Nurmilaukasta, jonka apu lahjoituksen ohjautumisessa Viklaliiton suuntaan oli olennaisen tärkeä. Kunnioitamme lahjoittajan toivetta, emmekä julkaise hänen nimeään.

päivitetty: 20200912 | kaisaarhelo
kuvat: "ensimmäinen huolto ennen rantaan menoa" ®Viklaliitto

Luokittelu: