Uutinen

Ranking-tulokset 2022

Kotimainen kilpapurjehduskausi päättyi Viklaluokan osalta viidenteen ranking-sarjan osakilpailuun Espoossa EMK:lla syyskuun alussa. Sitä ennen käytiin Kotkassa, Tampereella ja Helsingissä (SM). Ranking-sarjaamme kuului myös PM-kilpailu Ruotsissa Motalassa, tällä kertaa ilman suomalaisedustusta. Näistä lopputuloksiin lasketaan neljän kisan tulokset

Lisäksi suomitiimejä nähtiin toukokuussa Valenciassa Espanjassa Masters EM:ssä, Antwerpenissä Belgiassa Naisten EM:ssä sekä Cascaisissa Portugalissa MM-kisassa.

Snipe 2023 arvokisakalenteri - ja tapahtumia riittää...

Niille, jotka haluavat poiketa kotimaan runsaan tarjonnan lisäksi ulkomaisiin tähtihetkiin...

https://www.snipe.org/uncategorized/2023-major-regatta-schedule/?fbclid=...

Vink vink
Jos harkitset lähtöä johonkin viklatapahtumaan, perusta asiasta kiinnostuneille Whatsapp-ryhmä, jossa on kätevä pohtia kulkemista, majoitusta, osallistumista, matkalippuja, viklatrailereita yms. Esimerkkinä tuore Snipe EM-ryhmä.

Elävää kuvaa Italian Talamone winter trophystä

KEVYEN TUULEN PURJEHDUSTA ITALIASSA
https://m.youtube.com/watch?v=tCgY3NaAqYs&feature=youtu.be

Talamone on pieni viehättävä kaupunki Italian länsirannikolla. Sen lisäksi, että siellä kuvattiin aikaan James Bondia, kisattiin edustan vesialueella myös hiljattain Italian talvisarjan pokaalin lisäksi myös MM-tittelistä vuonna 2015, mukana myös muuan suomalaistiimi.

Photo: Viklaliiton vuokrattava triplakärry, jolla kulkee kätevästi jopa kolme venettä pidemmillekin reissuille

Sivut

Tilaa syöte RSS - Uutinen