Tampere - Toinen kisapäivä - Lue Viivi Seiralan kisaraportti

LYHYTRATAMESTARUUS - RANKING 2
Lyhyen radan luokkamestauus ratkottiin Näsijärvellä

Tampereen regatta oli ensimmäinen purjehduskisani Näsijärvellä, eikä järviolosuhteista ole muutenkaan juuri kokemusta. Vesi oli mustaa ja aallokko omanlaisensa. Se katosi yhtä nopeasti kuin oli ilmestynytkin, ja risteili moneen suuntaan. Aina tuntuu yhtä yllättävältä, kun veden lentäessä kasvoille se onkin makeaa. Meren rannalla kasvaneelle hauska kokemus.

Yöpyminen nokialaisen karaokebaarin yläkerrassa rytmitti viikonloppua, jonka tuloksena oli Reinon gastina neljäs sija. Pokaalista jäimme yhden pisteen päähän, kun komean nousun kakkospäivänä tehneet Kivi ja Julianna kirivät ohi kolmoseksi. Kakkoseksi kisassa purjehtivat Kai ja Jaakko.

Viikonlopun aikana lähtövoiton vei viisi eri venekuntaa. Mikolle tämä taisi olla Vikla-uran ensimmäinen, joten onnittelut! Maaliin saavuttiin useimmissa lähdöissä hyvin vaihtelevassa järjestyksessä ja pienin eroin.

Kisan ykkössijan ottivat Antti ja Matias, joilta matkan varrella katkesi sekä fokan falli että spiiran kumppari. Korjaustaidot ovat voittajakaksikolla selvästi hallussa. Onnittelut voittajille!

Kiitos pienelle, mutta sitäkin tehokkaammalle Tampereen Pursiseuran tiimille, joka hoiti järjestelyt todella sujuvasti. Aivan erityisen vaikutuksen teki tamperelaisten kanuuna. Kutsu kipparikokoukseen tai päivän ensimmäiset lähdöt eivät jääneet keneltäkään kuulematta.
Ihan joka lähtöä ei kanuunalla tykitetty, sillä ruutia pitää säästää vielä seuraavaankin regattaan.

Tampereen jälkeen tiimeillä on reilu kuukausi aikaa hioa taktiikkaansa Helsingissä pidettäviin SM-kisoihin. Tapaamisiin elokuussa Särkällä!

Short course Nationals 11.-12.6. in Tampere

Seven teams participated Finnish short course Nationals in Tampere. The competition was sailed in varying weather. During the weekend the winds changed between 3-12 m/s.

Teams crossed the finish line in varying order and with very small differences. During the weekend five different teams took a race win.

Antti and Matias Mikkonen won the regatta, although their jib halyard and pole flex cord both broak down during the competition. Great job and congratulations!

Thank you for the small, but very effective, team in Tampereen Pursiseura!
- Viivi Seirala (FIN28861)

KUVA 1
Palkitut
KUVA 2
Viivi ja Reino rantavalmisteluissa

Palkitut

Luokittelu: