Snipe Masters EM Espanjassa kisaraportit | Reino&Jukka 47.- Clapa&Juha 92.

MASTERS EM KISASIVUT
http://rcnv.sailti.com/en/default/races/race/text/2022-european-master-s...

Masters-kisat edustavat parhaassa muodossaan Viklaluokan Serious sailing - Serious fun teemaa. Yhteensä 105 venettä, jotka jakautuvat kahteen karsintafleettiin, ja sen jälkeen tulosten perusteella kulta- ja hopeafleettiin.

SUOMI-TIIMIT
Claus Carpelan - Juha Lehtinen
Reino Suonsilta - Jukka Kotisalo

PÄIVÄ 0
Mittauspäivä ja avajaiset

PÄIVÄ 1
Tuuli loppui, ei lähtöjä. Snipe-kisoissa, ja etenkin Masters-kisoissa sosiaalinen kanssakäyminen on tärkeä osa kisatapahtumaa. Serious Fun siis.

PÄIVÄ 2
Toinen Masters-kisapäivä. Kovin kevyessä tuulessa rata-alueelle odottelemaan. Reilun tunnin pyörimisen jälkeen ensimmäinen lähtö n. 6m/s tuulessa. Yhden lähtölinjan korjauksen jälkeen viimein matkaan. Reino ja Jukka hyvä lähtö keskeltä linjaa. Clapa ja Juha joutuivat antamaan 200kg tasoitusta lähtökiihdytyksessa. Maalissa R&J 18, C&J 45. Toisessa lähdössä vähän lisää tuulta, vielä kuitenkin 8 m/s mastersrajan alle. R&J maalissa 28 ja jatkavat sunnuntaina kultalähtöön sijalta 36. C&J sunnuntaina hopeafleetissä. Toivottavasti tuulet suosivat ja saadaan purjehdittua ainakin yksi lähtö, jotta mestaruus voidaan jakaa. Illalla klubilla tapaksia tai jotain sellaista jatkettuna sopivilla juomilla ja jatsimusiikilla.
-Reino

Tuloksia:
http://rcnv.sailti.com/es/default/races/race-resultsall/text/2022-europe...

-kooste: kaisaarhelo

Luokittelu: