Ursuit pukujen yhteishankinta

Viklaliiton purjehtijoille aukeaa nyt hieno mahdollisuus hankkia edullisesti Ursuit kuivapuku hintaan 495,00 EUR + lähetyskulut päälle. Hinta webbikaupoissa yleensä noin sata euroa kalliimpi.

TILAUKSET
Tilaukset keskitetään Kirsi Jaakkolan kautta, joka purjehtii FIN29965 Viklatiimissä miehensä Mikko Mäkisen kanssa
- email: kirsijaakkolaatluukku.com
- puh: +358 40 586 5154.

MAKSUT
Ennen toimitusta Viklaliiton tilille FI34 5723 0210 0139 05 tai Mobile Pay 33055.
Viklaliitto hoitaa sitten maksun yhtenä summana Ursuitin tilille.

TOIMITUKSET
Pukuja on varastossa, joten Kirsi pääsee hoitamaan toimituksen tarvittaessa nopeastikin.

MITOITUS
Katso itsellesi sopiva koko taulukoista. Huom: taulukossa on puvun mitat eli tätä isompi vartalonmitta ei mahdu puvun sisään (ja väljyyttäkin pitää hiukan jättää), joten on valittava seuraava koko.

TUOTEKUVAUS
Ursuit MPS on erittäin kevyt uloimman vaatekerroksen alle puettava kuivapuku. Täysin vesitiiviin ja hengittävän Gore-Tex® -kankaan ansiosta puku pitää alusvaatetuksen kuivana myös käytettäessä hengittämätöntä päällysvaatetta. MPS -pukua käytetään erityisesti tilanteissa, joissa päälivaatetusta joudutaan vaihtamaan vallitsevien olosuhteiden mukaan. Juuri siitä syystä MPS soveltuu kaikenlaiseen veneilyyn, kalastukseen, melontaan sekä esimerkiksi myös retkiluisteluun. Puvun saumaus on tehty kaksoisommel tekniikalla, jonka ansiosta sauma ei kuluessaan aukea. Sisäpuoliset 100% tiiviit saumat on kuumailmateipattu ja erikoisvahvistettu. MPS puvussa on kiinteät, 100% vesitiiviit sukat. Erittäin kevyt kaksilukkoinen PU-kuivaketju. Puku toimitetaan kantokassissa.

"MPS-puku antaa erinomaisen suojan kovemmissakin keleissä. Yleensä käytän sen alla urheilualusasua ja päällä neopreeniroikkumahousuja ja purjehdustakkia", Jouko Saarhelo.

Lisätietoja
https://www.ursuit.com/fi/mps

-kaisaarhelo | 20211113

Luokittelu: