TrySnipe - kokeile viklapurjehdusta 7.6 klo 17 | HSK Lauttasaari, Vattuniemen Puistotie | Ilmoittaudu 2.6 mennessä

Tapahtuman päivämäärä: 
Ti, 07/06/2022

TRYSNIPE KOKEILUILTA

Tervetuloa HSK:lle kokeilemaan viklapurjehdusta.
HSK:n yleinen kevytveneilta siirtyi syksyyn, mutta Viklakoepurjehdustilaisuus pidetään.

Kevytveneen saa purjehduskuntoon parissa minuutissa, joten sillä on helppo lähteä purjehtimaan vaikka työpäivän päätteeksi. Helsingin Viklalaivue ja Suomen Viklaliitto järjestävät mahdollisuuden tutustua kevytvenepurjehdukseen tiistaina 7.6.2022 alkaen klo 17:00.

Vikla sopii mainiosti vasta-alkajille, haasteellista kisatoimintaa etsiville kuin myös köliveneilijöille ”herkemmän" purjehduksen oppimiseen tai kilpailuvietin tyydyttämiseen. Monet viklaluokan purjehtijoista ovatkin myös matkapurjehtijoita tai "purjehdusvanhempia". Kun perheen juniori on optitreeneissä, niin vanhemmat voivat samaan aikaan purjehtia ”kevarilla” . Ja viikonloppuna voi lähteä junnu ja aikuinen yhdessä vesille, aina kisatoimintaan asti.

Koeillassa vesille mennään kumiveneellä, josta tehdään miehistön vaihdot vesillä. Tehdään tarvittaessa useampi lyhyehkö purjehduskierros, jotta kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan.

SOPIVA VARUSTUS
- tuulen ja roiskevedenpitävät vaatteet
- alle lämpöistä tuulenvoimakkuuden ja lämpötilan mukaan
- kosteutta kestävät jalkineet
- pelastusliivit, jos löytyy omat
- päähine

Tarjolla myös pukutilat ja sauna

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN 2.6 MENNESSÄ
Kerro myös, mikä sinua viklapurjehduksessa saattaisi kiinnostaa. Kiinnostaako sinua tässä tässä vaiheessa vain kokeilu, purjehdusharrastuksen aloittaminen vai kenties kisatoiminta. Esivalmistelujen ja riittävän venekaluston hankkimiseksi etukäteen ilmoittaudu ennakkoon
mail: hallitusatsnipe.fi.

Tervetuloa
Helsingin Viklalaivue 481
Suomen Viklaliitto

Lisätietoja
laivuekapteeni
Kai Saarhelo | kai.saarhelo (a) gmail.com

Tapahtumat: