KOKEILUILTA | TRY SNIPE@HSK 16.8 17:00 | OHJE

Suuren suosion saanut Hoskin kevytveneiden kokeiluilta jatkuu nyt Viklapurjehduksen merkeissä maanantaina 16.8 klo 17, kun osa ei päässyt edelliseen tai oma kokeilu jäi liian lyhyeksi. Kokoontumispaikkana HSK, eteläinen kevytvenekenttä liehuvien lippujen luona.

ILMOT
osoitteessa hallitusatsnipe.fi torstaina 12.8 mennessä.
Kerro myös nimesi ja puh. numerosi sekä millä tasolla haluat mahdollisesti jatkaa, jos kipinä syttyy: kruisalilu/mäkkipurjehdus, treenailu, kisatoiminta.

OHJE
Hei,

tervetuloa ensi HSK:lle kokeilemaan Viklapurjehdusta. Aloitamme klo 17, joten paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin vaatteiden vaihtoja ym. varten. Seuralla on naisten ja miesten puhuhuoneet ja saunat vaatteiden vaihtoa ja peseytymistä varten. Sisäänkäynti eteläiselle kevytvenekentälle Viklojen luo tapahtuu ravintola Blue Peterin oikealta puolelta portin kautta. Venekentän löydät ravintolan vieressä olevan huoltorakennuksen takaa.

Sade ei meitä pysäytä, mutta liian kovalla tuulella emme turvallisuussyistä lähde vesille. Voisitko ystävällisesti lähettää meille puhelinnumerosi, niin voimme pitää sinut ajan tasalla mahdollisista viime hetken muutoksista.

VARUSTEET
Jos sinulla on veneilyliivit ja muuta kevytveneilyyn sopivaa asustusta, ne kannattaa ottaa mukaan. Liiivejä saa myös lainaksi. Muuten varustuksena käy ihan lenkkivaatteet ja tennarit. Vaatteet todennäkoisesti kastuvat ainakin roistuvasta vedestä.

AIKATAULU
Aloitamme tilaisuuden klo 17. Aluksi lyhyt tilaisuuden ja Viklaluokan esittely ja veneisiin tutustuminen. Sen jälkeen ensimmäiset purjehtijat lähtevät vesille Vikloilla ja loput kumiveneellä, josta vuorotellen vaihdot kokeiluveneisiin.

Kokeilujen jälkeen rannassa on tarjolla kahvia, teetä ja purtavaa.

VASTUUVAPAUTUS
Osallistuminen tilaisuuteen on vapaaehtoista ja tapahtuu täysin omalla vastuulla. Teemme parhaamme kiinnostavan ja turvallisen tilaisuuden toteuttamiseksi. Kumiveneessä ja kokeluveneessä ollaan lähekkäin. Maskin käyttö on oman harkintasi varassa.

ILMOITTAUTUMISET
hallitusatsnipe.fi

Tervetuloa!

Helsingin Viklalaivue psta
Kai Saarhelo, laivuekapteeni
kai.saarheloatgmail.com / 0400 748750

Uusien purjehtijoiden opastaminen lisäksi: antti.i.mikkonen@ gmail.com

Tapahtumat: