Kisailta ensimmäisiin ratakisoihinsa osallistuville | osa 2 | 18.3 klo 19:30 | Google Meet webinaari

Tapahtuman päivämäärä: 
To, 18/03/2021

Epäröitkö lähteä kisoihin? Oletko kilpapurjehdusurasi alkutaipaleella tai onko edellisestä kisasta kulunut pitkä aika? Tahtooko kenties lapsesi purjehtia kilpaa, mutta kilpapurjehdus on sinulle täysin vieras alue?

Ei hätää, BSF järjestää Kari Nyqvistin valmisteleman kahden illan mittaisen nettikoulutuksen, jossa käydään juurta jaksaen kisakuviot ilmoittautumisesta, kisamatkalle lähdöstä ja kisasataman parkkipaikalle tulosta aina vesille lähtöön ja muuhun olennaiseen.
Myös Viklaliiton jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan. Hyödynnä tilaisuus!
Ensimmäinen ilta torstaina 11.3 klo 19:30 ja toinen 18.3 klo 1930

OSALLISTUMISLINKKI
https://fb.me/e/1hr8SczOF

Kisaillasta tietoa ja taitoa ensimmäisiin ratakisoihin tai varmuutta vielä alkutaipaleella oleville kilpapurjehtijoille.
Kisailta on jaettu kahdelle peräkkäiselle torstaille. Osa 2 pidetään to 18.3. klo 19.30.

KOHDERYHMÄ
Illat on suunnattu erityisesti sellaisille purjehtijoille, jotka aikovat osallistua ensimmäiseen ratapurjehdusregattaan tai seuran keskiviikkokisaan. Illan aikana keskustellaan paljon ja kuullaan kokemuksia ja vinkkejä, joita ei oppikirjoista välttämättä löydy.

Iltojen teemat sopivat hyvin myös sellaisille junioripurjehtijoiden vanhemmille, joilla ei ole omakohtaista kokemusta kilpapurjehduksesta. Iltojen aikana läpikäytävä materiaali on laadittu kevytveneregattaa silmällä pitäen, mutta kölivenekisaankin haikailevalle Kisa-illoista saa hyviä vinkkejä ja varmuutta.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia.

Illat alustaa BSF:n kevytvenejaoston laivuekapteeni Kari Nyqvist.

Tervetuloa!

Tervetuloa tähän toiseen kisailtaan!

Tapahtumat: