SM-harjoitusleiri | 8-9.8 BS, Kulosaari | Hyödynnä tilaisuus ja osallistu!

SM-leiri 8.–9.8.

SM-kisoja edeltävänä viikonloppuna järjestetään harjoitusleiri Kulosaaressa! Leirin tarkoituksena on tutustua SM-kisojen kilpailualueeseen ja purjehdusolosuhteisiin sekä päästä parhaaseen mahdolliseen kisavireeseen. Sekä lauantaina että sunnuntaina purjehditaan kahteen otteeseen, ensimmäinen sessio aloitetaan klo 11 vesivalmiina ja toinen noin klo 14. Välissä käydään rannassa syömässä.

Leirille ovat tervetulleita niin aloittelevat kuin kokeneetkin viklailijat.

Lauantaina harjoituksissa keskitytään veneenhallintaan ja luvassa on paljon startteja.
Sunnuntain teema on venevauhti ja trimmi. Valmentajana toimii Roope Rellman Tampereelta.

Veneet tuodaan leiriä varten Kulosaareen, jossa ne ovat sitten valmiina seuraavan viikonlopun kisoja varten. Tapahtuman kulut sisältävät valmentajan palkan sekä kumiveneen polttoaineet, ja ne jaetaan osallistujien kesken. Vaikka harjoitusleirillä onkin tarkoitus purjehtia koko viikonloppu, voi tapahtumaan oikein hyvin osallistua omien aikataulujen mukaan, vaikka vain puoleksi päiväksi.

Leirille voi osallistua ilmoittautumattakin, mutta järjestelyjä helpottaa, kun ilmoitat aikeistasi etukäteen tässä kyselyssä (Ilmoittautuminen ei ole sitova):
https://forms.gle/seAY81jx7vK58qwi7

Lisätietoja saa kysymällä whatsapissa jollain viklakanavalla, yksityisviestillä Rikulta (0400970019) tai laittamalla sähköpostia riku.vaariskoski(ät)tuni.fi

Tapahtumat: